torsdag 27 september 2012

På islamfronten intet nytt


Hittade en artikel i DN om att ev. kan det bli ”böneutrop” för muslimer i Fittja. Undfallenheten har uppenbarligen inga gränser, och man jämför med kyrkklockor, som ringt i detta land i hundratals år.
Nu tar vi det från början. Islam är ingen statsreligion i Sverige, vilket betyder att de som kommer hit må under religionsfrihetens flagga givetvis må behålla sin religion. Men det betyder inte att alla dumheter som en religion innehåller ska bli legitima eller att svenskar ska göra avkall på sitt liv eller tvingas stå ut med störande saker bara för att de som kommit till detta land har en ”tro”. Islam och det som står i koranen är i direkt konflikt med svensk lag, men det ser man mellan fingrarna med.

Jag minns tiden då det var snack om kvinnliga präster, och de präster som inte accepterade detta tvingades bort från sina tjänster, och kallades för kvinnoprästmotståndare. Hade dessa präster inte rätt att ha sin tro, som de ansåg var förankrad i deras tolkning av bibeln och sin religion?

Så var är kraven idag, kanske 25 år senare på kvinnliga imamer?
Ok, var är kraven på jämställdhet och kvoteringar inom islam? Jag hade tron att svensk lag gällde i Sverige, och att man snackar om jämställdhet som ett mål. Helt ok för mig, men inte för muslimer.

Så var är ni idag 68-vänsterns barrikadkvinnor? Grupp 8? Nähä...allt kvinnoförtryck är tydligen helt legalt och accepterbart bara det sker under islams flagga, eller?

Baserat på en gammal idiotskrift som är 1400 år gammal och imamers tolkningar ska kvinnor inte få klä sig som de vill, och tryckas tillbaka till en nivå som vi i Sverige passerade flera hundra år sedan. Detta ska vara accepterbart 2012. Varje dag kan man se kvinnor på gatorna som av muslimer och islam tvingas springa runt i tält där man bara ser ansiktet. I moskéerna får givetvis inte män beblanda sig med kvinnor, och exemplen kan göras hur många som helst när det gäller hur inkompatibelt islam är med ett modernt västerländskt samhälle. Bara synen på yttrande och tryckfrihet när det gäller teckningar, filmer och bilder är direkt talande.
Så nu vill muslimerna ha böneutrop…de borde aldrig ha fått bygga någon moské och ingen minaret. Men i och med att man tillät detta är ju böneutrop en naturlig följd. Initialt nämnde man givetvis inte ett ljud om detta, med efter lite vatten flutit under broarna var det ett självklart krav.

Så att man vill ha koranutrop är ju inte överraskande.

När mer vatten flutit, kommer krav på undervisning i koranen i skolorna, kvinnliga lärares klädsel, att skolmaten ska vara halal, att fläskkött bara ska säljas i speciella affärer, att man ska kunna bli dömd efter sharialagar, och… 

Det är bara att fortsätta, det finns inget stopp. Om du och jag inte sätter det här och nu.

Add. Självklart tillåts inga kommentarer eller blogglänkningar till artikeln. Svensk yttrande- och tryckfrihet som vanligt. I min bok heter det inget annat än censur.
Add2: Jaha nu har SvD en artikel på denna länk. Passa på att kolla om man länkar till denna blogg som är pingad i Twingly.

1 kommentar:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Bör väl även påpekas att det finns klädkod för män som är strikt också. Som dom där små pillerburkarna på huvudet, nattsärkarna alternativt äppelknyckarbyxorna. Plus dom där fula skäggen som visserligen inte är kläder men ändå obligatoriska. ju buskigare desto bättre tycks man resonera. Nej, fy faen för att vara mohammedan. Vill inte uppleva det vare sig som man eller kvinna. En del kanske tycker det är bättre att vara man då men för mig så är det mer grader i helvetet eller som mellan pest och kolera.