torsdag 13 september 2012

Den arabiska hösten


Var är Ni nu alla som välkomnade ”den arabiska våren”?  I mitt huvud rådde aldrig något tvivel på att det var muslimska fundamentalister/al-Qaida som ligger bakom. Det dyker liksom inte bara upp arméer med tungt beväpnade frihetskämpar nästan samtidigt i flera länder. Att det finns en styrande och organiserande funktion är ganska klar.


Så nu kommer frukterna av den ”arabiska våren”, i form av muslimska sharialagar, och givetvis ett mycket starkare al-Qaida. Att man sedan skulle ge sig på amerikanska ambassaderna var väl åxå en tidsfråga. Man kan fråga sig vad en ambassad hade att göra med att någon i landet släpper en film. Svaret är- inte ett dyft. Man tar det som inteckning bara för att angripa USA, och om muslimerna blir lite sura över en film om Muhammed, vad borde då inte amerikanerna bli när de ser sin flagga brännas, vilket jag sett bilder på i svenska tidningar?


Men eftersom det nu finns en massa importerade muslimer i detta land och svenska politiker menar lite mjäkigt att ”man kan förstå att muslimerna blir arga”, och man håller munnen stängd och pressen likaså. Man kan ju liksom inte säga sanningen, vilket är att man naivt nog accepterat, understött och svenska skattebetalare har betalat dels för att Sverige islamiserats, samt att den naiva föreställningen om att moderna västerländska kulturer ska kunna samexistera med muslimer som anser att en 1400 år gammal skrift från arabvärlden är deras lag.

Här har ni bevisen; man accepterar inte ens ambassader vilket är en internationell överenskommelse.

Jag vidhåller, islam är en idiotisk tro som aldrig kommer att vara förenlig med någon modern västerländsk demokrati. Dessutom uppmanar koranen direkt till brott, och borde omedelbart förbjudas.

Om man nu tittar på vad som har hänt, d.v.s. en mycket allvalig sak, som mycket väl kan komma leda till öppet krig, mjäkar man lite i pressen och som i detta fall försöker hitta vem som skapat en larvig film. Problemet är inte filmen på något sätt – det är islam och de som använder sig av paraplyet ”religionsfrihet” för att ta kontrollen över länder och skaffa sig mer makt. Svensk press, om den inte hade varit styrd av politikerna hade krävt totalstopp för invandringen för länge sedan. Skrivit artiklar om de rena idiotier som finns i islam och gjort kopplingar till att somalier och andra skickar pengar till al-Qaida. Men inte, vi ska lära oss nysvenska och minste tanke som kritiserar vad man håller på med ska stämplas som ”främlingsfientlig”. Gärna lite ”success stories” om lyckad integration, eller gråtande flyktingbarn.

Det skulle faktiskt inte förvåna mig ett dyft om vissa svenska politiker har konton på Cayman Islands som regelbundet fylls på från sydligare breddgrader med oljepengar. De agerar helt ansvarslöst, försöker slå i oss rena lögner, och använder skattepengar som konfetti, och förstör mitt land. Regeringen kohandlar med vänsterradikaler (mp) för att kunna få hit anhöriginvandrare, bara för att kunna blockera ut det enda partiet som fattar vad man håller på med. Kan någon kalla det för ansvarstagande?

Allt emedan och varje gång man kan läsa om Migrationsverket, ska de ha mer pengar, och vi pratar inte om småbelopp.

Men åter till journalistiken. Salam Karam, har under "brännpunkt" gjort lite analyser (länk). Givetvis hamnar denna förstesidesnyhet lååångt ner. Ingen törs öppna munnen eller skriva något islamkritiskt.

Nu har man även publicerat denna artikel.
Sorry, men det är rent nys. Tror någon att muslimer skulle gå ut på gatan med amerikanska flaggor till stöd för USA i Libyen? Om något åt det hållet sker är det givetvis en ren skenmanöver, för att hålla amerikanska flottan och marinkåren borta.

Och förresten, och som alltid - man tillåter inga länkningar till denna blogg. Fetbannad av SvD, emedan vänsterbloggar visar man (de är nämligen inte islamkritiska). Alltså tror läsarna att de får se alla kommentarer och blogglänkningar. Det är så man bedriver propaganda idag. Snyggt va´?


Inga kommentarer: