söndag 22 september 2013

Allt i Ullenhags paradis


Förra veckan sökte 1892 personer asyl i Sverige”, skriver DN. Det är klart att situationen är desperat hos Migrationsverket, inte konstigt alls. Regeringen lär skjuta till mer pengar till Migrationsverket.

Det är bara att multiplicera med årets 52 veckor, och vi slutar på knappt 100.000 personer, förutsatt att ”flyktingströmmen” inte ökar. Minskar lär den inte göra. Personer som alla behöver mat och husrum.


När ska sjuklöverns politiker inse att den migrationspolitik man bedriver är en ren katastrof för landet? Detta ekonomiskt och på flera andra sätt. Eller kanske tror man som Jan Björklund, som på FP:s möte för några år sedan sade: ”Att det inte skulle finnas plats för flyktingar i ett glesbefolkat land som Sverige, är naturligtvis inte sant.”? Detta uttalande togs emot med stående ovationer. Kanske folkpartisterna sitter ner nu. Ullenhag klappar väl händerna i Rosengård för mer berikning och får visioner om det multikulturella paradiset.

Och snart kommer väl några miljoner kopter som förjagats från Egypten.

Nejdå, jag är inte rasist eller ens främlingsfientlig. Men jag är svensk skattebetalare med världens näst högsta skatter, usel sjukvård, inget försvar, barn som går i usla skolor utan resurser, och läser om fattigpensionärer som får äta skräpmat.
För att inte nämna gruppvåldtäkter, bilbränder, gängkriminalitet, rena avrättningar o.s.v...

Inga kommentarer: