söndag 29 september 2013

Förbjud all spridning av islam


Hur många terrordåd ska vi behöva se baserade på islam, innan politikerna fattar att man inte har med någon fredlig religion att göra? På denna länk kan man läsa hur man gått i en sovsal och skjutit ihjäl 40 personer skoningslöst. Givetvis inte ett ord om att man har med en islamistisk terrorrörelse att göra. Att bara kalla dem för terrorister är bättre.  Om Boko Haram på Wiki: It is an Islamist movement which strongly opposes non-Sharia legal systems, and what they deem "Westernization.".
För några dagar sedan dödade al-Shabaab oskyldiga i Nairobi (länk)
Listan kan göras mycket lång som vi alla vet. Det finns en röd tråd men den är tabu här i landet, och det är att koppla alla dåden med islam, men faktum är att det är just så. Jag struntar blankt i om Ullenhag har visioner om ett multikulturellt paradis - verkligheten talar ett helt annat språk.
Lägger vi ovanpå detta synen på kvinnor, jämställdhet, halaslakt, acceptans för andra religioner, acceptans för människors rätt att byta religion och synen på HBT-personer, förstår jag inte vad västerländska politiker som välkomnar islam, tillåter moskéer, ylande från minareter och annat, tänker med.
Visst, det finns ingen kollektiv skuld. Det är inte alla muslimers fel att terrorbrott begås i islams namn, och givetvis är ingen skyldig till det andra gjort. Ej heller kan man förbjuda någon att ha en tro, det vore rent odemokratiskt.

Men islam är förutom alla kopplingar till terrordåd av oskyldiga, baserad på en bok skriven på 600-talet i arabvärlden. Ursäkta, men den som anser att världen inte utvecklats sedan dess, eller att detta skulle vara applicerbart i Sverige 2013, har inte ”alla indianer i kanoten”. I de fall man ställt troende muslimer mot väggen baserat på logiken i koranen, vill de tala med någon imam, och kan inte svara.
Baserat både på alla terrorbrott och dumheterna i koranen, bl.a. som uppmanar till mord på alla otrogna, ser jag ingen annan väg ut än att förbjuda koranen, predikning av islam och förbud mot byggande av moskéer. Den som vill vara muslim kan få vara det, men helt utan påverkan eller krav på det svenska samhället. Det går bra att be i hemmet, varsågod. Men alla religiöst kopplade dumheter som inte hör hemma i ett samhälle jag vill leva i, ska förbjudas.
Den röda tråden heter islam. En ond religion i vilken det står i klartext att den som mördar ”icke troende” gör en god gärning (jag kan leta upp suran för den som vill), som förtrycker kvinnor, o.s.v.
Jag accepterar inte islam i mitt land. Den som vill vara muslim och be hemma har jag inga problem med. Men all påverkan på det samhälle som jag vill leva i måste stoppas snarast.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har så rätt så rätt!

Arlav sa...

Ähhhhhhhh...
"De e ju bara individer"....som det brukar heta från den kanten.

Ulmerkotten sa...

@ anonym
Tack!

@ Arlav
Nej, det finns en röd tråd, och en bok skriven på 600-talet. Den som tror att vi lever i denna tid är korkad. Hur mycket individ man än är, men problemet är just kopplat till islam, och individproblemen kan kopplas till just islam. Så varför inte angripa pudelns kärna?

I koranen står det i klartext att alla otrogna ska dödas och den som dör i processen kommer till himlen.