måndag 2 september 2013

Sverige är fantastiskt


“Sverige är fantastiskt”; hette det en gång i någon propagandakampanj för landet. Vilka den riktade sig till minns jag inte, men idag ter sig denna slogan rent ironisk. Visst är Sverige fantastiskt? Eller rättare sagt medborgarna naiva tro på politikerna och deras agerande. Jag tror inte det går en dag man inte slås av just hur fantastiskt Sverige är, eller kanske rättare sagt har blivit.

Svensk kultur och våra svenska traditioner är inte vatten värda. Detta är ett rent faktum och våra ledande politiker menar att ”ursvenskt är bara barbariet”, eller vi har ”midsommar och sådana töntiga saker”. Moskéer får byggas, och givetvis med tillhörande böneutrop, inga probem. Multikultiflum a la´ Ullenhag.


Vi ska acceptera att all mat är halalslaktad, trots att det uppenbarligen inte handlar om något annat än rent djurplågeri. Den som inte tror mig kan leta upp valfritt Youtubeklipp på saken, sök bara på ”halal”.
Islam ska accepteras varandes en religion, vilket betvivlas. Hela islam grundar sig på en 1400 år gammal skrift från arabvärlden. Den som tror att denna ska gälla 2013 i Sverige rekommenderas uppsöka läkare. Inte nog med att den strider mot massor med lagar som t.ex. synen på HBT-personer, man anser att kvinnor är mindre värda, och det står i klartext att alla ”icke troende” ska dödas. Hur var det med lagen om att man inte får uppmana till brott? Om jag skulle (rent hypotetiskt), skriva att alla muslimer ska dödas, vore det då lagligt?Men för att komma till två mer dagsaktuella saker.; Politikerna i sjuklövern har ju plockat in en massa invandrare de senaste åren eftersom vi behöver arbetskraft. Den bubblan sprack som en såpbubbla, men sjuklöver fortsätter sin politik med svängdörrsgränser. Nu har man alltså en ungdomsarbetslöshet på i det närmaste 30%, och vad gör man då? Man vill exportera problemet till Tyskland för att dölja sitt eget totala misslyckande. Det kan vi läsa om i denna artikel idag i SvD. Märkligt nog försvann den blixtsnabbt från SvD:s sidor. Svensksvenska ungdomar hittar inga jobb för sådana inte finns utan flyr till t.ex. Norge för att få jobb. Nu vill arbetsförmedlingen exportera sitt problem utomlands, allt för att dölja sjuklöverns totalt vansinniga invandringspolitik som givetvis leder till en massa personer som vi inte har arbeten till av olika orsaker. Som vanligt tror sjuklöverns politiker att man skapar arbeten ur luften. Ånyo; finns det inte ett behov av ett arbete, d.v.s. någon som är villig att betala för att ett arbete utförs – finns inte heller ett arbete.

Den andra dagsaktuella saken är att det finns ett kommunistiskt diktaturland som heter Vietnam. Sedan Palmetiden har vi svenska skattebetalare skänkt pengar till detta land. Först var det bl.a. till ett pappersbruksprojekt som hette Bai-bang, några miljarder bara försvann. Men sedan av någon outgrundlig anledning har man fortsätt att skicka svenska skattepengar dit. Javisst, även under borgerliga regeringar och idag. SIDA berättar på denna länk att 85 miljoner har skänkts till Vietnam 2012. ”Samarbetet i siffror låter” ju bättre än bortslösade skattepengar, eller hur? Det är väl ren tur att SIDA inte har ”samarbete i siffror” med Nordkorea. Förresten, en länk till hur Vietnam tystar sina meningsmotståndare och kör med kommunistisk (och klassisk) censur (länk).

Men censur finns ju inte i Sverige? Tja, denna blogg är fetbannad av SvD och inga länkningar visas. Att försöka komma med kommentarer till artiklar i tidningarnas nätversioner kan du ju prova. Lycka till” det kommer du behöva. Men censur finns ju inte i detta land…eller hur?

2 kommentarer:

elina sa...

Skulle kunna skriva en del om Vietnam jobbade i Bai Bang.Skrev en roman i alla fall.Fick skäll av Sida.
Censur finns så klart. Är också portad på SVD+DN vet inte varför men rasist är det lätt att bli i Sverige idag.

Ulmerkotten sa...

@ Elina,

Klassificeringen är egentligen inte intressant. Det är bara ett epitet för att dölja censur.
Det är klart att man inte får veta varför man censureras, man vill inte avslöja bakomliggande anledningar, direktiv och beslut.
Någon skrev att Sverige när det begav sig var ett DDR-light. Det är det än idag - skillnaden är bara den att man i DDR letade upp de med avikande åsikter och fängslade dem. I Sverige 2013, tystar man dem eller har personer som är betalda för att smutskasta dem genom siter som IRM.
...jaq skulle vilja läsa din roman om Bai Bang.