söndag 21 april 2013

Inte mitt land - snart


Tänk, det finns alltid en annan tolkning av islam och koranen. De som gör, eller gjort något man måste ta avstånd ifrån har alltid haft en felaktig tolkning. Samtidigt har vi två stora problem, och varför dessa förnekare inte är trovärdiga. För det första har vi koranen; det står i klartext att den som dödar kristna eller andra icke troende ska dödas. Jag citerar:

”När I möten dem som äro otrogna, så halshuggen dem, tills I anställt ett blodbad bland dem! Slån dem då i bojor!… De, som dödats för Guds sak, deras gärningar skall han aldrig låta gå om intet. Han skall vägleda dem och sköta om deras sak på bästa sätt. Och låta dem ingå i paradiset, sådant han lärt dem känna det…Men död åt dem, som äro otrogna! Deras gärningar gör han om intet. Och detta därför att de försmå vad Gud nersänt, och så låter han deras gärningar förspillas”. 

Koranen, Sura 47:4.
Så hur kan någon påstå att det inte är förenligt med islam att begå terrorhandlingar där så många otrogna som möjligt mördas? Om jag hade skrivit på denna blogg att jag anser att muslimer ska dödas vore det olagligt. Nu anser jag inte det, hur kommer det sig att man inte förbjuder koranen som uppenbarligen uppmanar till mord av oskyldiga? Gäller inte svensk lag i detta land, och står över religioner, eller har jag missat något?

Exemplen från koranen på rena dumheter och saker som inte stämmer överens med ett modernt västerländskt samhälle är många. Men det bara blundar man för, och tillåter att moskéer byggs, ofta finansierade från arabländer och nyligen ska vi till och med acceptera böneutrop från minareter som prejudicerande.

Sedan var det problemet med att andra har olika tolkningar. Härvidlag är det riktigt kul att läsa svensk press. Man vrider sig som maskar och försöker hitta utvägar från det enkla faktum att när man blir ställd mot väggen, svarar man inte utan måste fråga sin imam. Här kommer ett tube-klipp med en representant för svenska folket, riksdagsman Abdirisak Waberi. Hur han lyckas få ihop muslimsk tro med västerländsk kultur och moderaternas kvinnosyn och mycket annat kan inte bli mer än en ren gåta, men det kanske Reinfeldt fattar, jag gör det inte.

Det är som om man tar några ungar för att ha gjort något dumt. Alla pekar på varandra och har dessutom någon hunnit smita är detta den givna brottslingen. Alla som man kan ställa till svars är små änglar och ingen är skyldig. Visst är det märkligt och liknelsen är minst sagt talande om hur det fungerar. Waberi backar hela vägen och när han hamnar mot väggen är den som kan svara på frågorna hans imam. Men samtidigt har han respekt för och accepterar en ännu högre överkucku inom islam som heter Yousuf Al-Qaradhawi som har kommit med helt rabiata och vansinniga saker. Allt är och blir en ren paradox.

En liknande historia är den med socialdemokraternas Mustafa Omar, där nu politikerna inom (s), funderar på hur många muslimska väljare man kan tappa gentemot hur många svenska. De fundamentala problemen med islam liksom bara försvann som kvinnosyn, rasism, och en massa annat.
Detta är inget korståg mot hr. Waberi eller Omar utan mot islam i detta land.

Denna s.k. religion är inte förenlig med det land jag vill leva i. 

Inga kommentarer: