lördag 27 april 2013

Som man röstar får man leva



Tidigare var det mest arbetslösa ungdomar med relativt låg utbildning som flydde till Norge i brist på bostäder och arbeten. De enda som kunde glädja sig åt detta var sannolikt politiker eftersom det sänkte arbetslösheten i Sverige. Samtidigt snackade man om att man behövde lågutbildad arbetskraft eftersom 40-talisterna skulle försvinna från arbetsmarknaden och var i behov av vård och att deras pensioner måste betalas. Alltså sätter man igång en invandringskarusell utan motstycke i modern historia, givetvis under flaggan att det är ”flyktingar”, vilket är en ren lögn. Sedan upptäcker man att de som kommer hit inte kommer i förvärvsarbete på kanske 5-10år i snitt, och under hela tiden behöver givetvis personerna i fråga mat och logi.
Det är förbaskat illa rent samhällsekonomiskt att ungdomar som uppfostrats, och utbildats i Sverige först går arbetslösa och sedan sticker till ett annat land. Ju mer högutbildade de är ju sämre. Samtidigt verkar politikerna tro att arbeten liksom bara dyker upp ur intet, ett mycket märkligt fenomen som bara politikerna kan förstå. Jag vidhåller att om det inte finns behov av att ett arbete utförs (och någon som är villig att betala för det), finns det inget arbete. 

Ungdomsarbetslösheten var i mars 28.1%, (länk) men ingen reagerar. Massinvandringen fortsätter och tilltar, och snart kommer "anhöriginvandrarna".

Men från att vara relativt lågutbildade som flyttar till andra länder och i synnerhet Norge, har nu även akademiker börjat fly landet som vi kan läsa i denna artikel. Kanske p.g.a. brist på jobb eller för låga löner.

Samtidigt har vi alltså den största invandringen per capita i hela västvärlden. Ekvationen går liksom inte ihop, om inte målet är att få sådan lönedumpning i landet att företag med arbetsintensiv tillverkningsindustri flyttar hit. Men det emotsäger det höga skattetrycket som är näst högst i världen och bruttolönerna hålls uppe av.

Så vad politikerna egentligen tänker och vilken långsiktig plan de har är för mig en ren gåta. Den förda politiken, i synnerhet när det gäller invandring är rent vansinnig och utarmar landet. Kan kanske någon politiker eller ekonom tala om vad den förda invandringspolitiken kostar? Nähä…”det är svårt att beräkna.” enligt finansministern i Riksdagen. Men märkligt nog satte man en professor, Jan Ekberg, på att beräkna denna kostnad för ett antal år sedan, och han kom fram till minst 50 miljarder, men det var då och ett rent PK-beställningsarbete. Märkligt nog kan ingen göra samma beräkningar idag.

Samtidigt drar man i oss att det är så förbaskat synd om alla som kommer hit och att de är ”flyktingar”. Ifrågasätter man den förda politiken får man tillmälen som ”främlingsfientlig”, ”islamofob” o.s.v. Man har lagt ”locket på”, när det gäller media och kör med invandringens lovsånger (även snart från en minaret nära dig). Allt emedan dina barn flyr landet i brist på bostäder och jobb.

Grattis får man säga - om du röstade på sjuklövern. Samt "grattis" igen, till "anhöriginvandring" som knappast kommer förbättra situationen. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Politiker har hört det gamla talesättet, som säger att man inte ska tänka - det bara förvillar. Lydiga som dom är har dom alltså slutat att tänka - vilket tydligt framår när dom öppnar munnen

Ulmerkotten sa...

Men vi snackar om de som leder detta land. Finns det ingen som tänker?

Javisst är de lydiga och förvillade - det kan man höra varenda gång någon från sjuklövern öppnar munnen i riksdagen om invandringspolitiken. Skitsnack och svammel är vad som står till buds. Tyvärr även rena lögner, floskler och nysvenska.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

cartooning hiptai
Det är därför dom åker på Bilderberg-möten varje år för att få instruktioner av Soros et consortes, för att dom inte klarar av att tänka själva.