söndag 7 april 2013

Muf - ett gäng verklighetsfrämmande muppar


MUF i Uppsala vill tydligen ha helt fri invandring som man kan läsa i denna artikel. Jag citerar: ” Grunden anser Muf vara människans okränkbara rätt till liv, frihet och egendom. Var och en ska kunna rör sig hur de vill och fritt söka lyckan.”.
Vi är alltså ett litet land uppe i norr, har redan stora kostnader för den invandring vi haft, kravaller i de gamla miljonprojektsområdena, en arbetslöshet på drygt 8%, och en ungdomsarbetslöshet på nästa 25%. Svenska ungdomar flyr till Norge för att få jobb, och har gigantiska kostnader redan för den oansvariga invandringspolitik som bedrivits och bedrivs.

Det är dags att spika upp en stor skylt vi gränsen som förkunnar att vi inte kan ta emot fler. Inte för att det är något fel på personerna som kommer hit, utan för att vi måste få kontroll på situationen och de problem vi redan har. Visst finns det flyktingar, och Sverige tar emot dessa som s.k. kvotflyktingar. Jag vill minnas att Sverige tar emot runt 30% av hela FN:s kvot av dessa varje år, och jag frågar mig om det står i proportion till befolkningsmängden? Men ovanpå detta har vi alltså alla de som betalt runt 100.000kr för att just bli smugglade till det lilla landet Sverige i norr som flyter av mjölk och honung, och drar tårdrypande historier för migrationsverket, och sedan får asyl. Ja, givetvis finns det även de som har så larviga historier att inte ens migrationsverket går på dem. Många av dem ”försvinner” och blir de stackars ”papperslösa”. Det är idag bara en tidsfråga innan de kan anmäla sig hos polisen och sedan kvittera ut ett svenskt uppehållstillstånd, varefter hela släkten kan komma efter som ”anhöriginvandrare”.

Ovanpå detta har vi islam. I normalfallet är religioner inte i konflikt med något samhälle. Men problemet med islam är att det grundar sig på en 1400 år gammal skrift, som bara inte är kompatibel med ett modernt västerländskt samhälle, och det enkla faktum att kvinnor är mindre värda än män, könsseparation, halal och annat rent idiotiskt måste helt enkelt förbjudas.

Men åter till Muf och de ”nya moderaterna”, jag citerar;” Var och en ska kunna rör sig hur de vill och fritt söka lyckan.”.
Nu är det ju så att värden är större än Muf tydligen fattar. Att vi har ett välfärdssysten som är anpassat för oss, och de som bor i detta land. ”Lyckan” är alltså för flera miljoner människor att komma till Sverige och bli gratis försörjda. Du kanske vill betala skatt för detta naiva paradis. Jag vill inte det, och månar i första läget om de som bor och har arbetat i detta land, inte om lycksökare från MENA. Jag pratar om svensk sjukvård, svenska pensionärer och svenska försvaret som idag är ett skämt. Med världens näst högsta skattetryck, är det enligt Muf en inbjudan till alla som vill ”söka lyckan”. Det gör de redan, och det kostar minst hundra  miljarder. 


Inga kommentarer: