söndag 23 december 2012

Andras "fel"


Stefan Löfvén är alltid lika kul att höra, rent ironiskt. Han är en klassisk fackföreningsnisse som uppenbarligen inte fattar ett dyft. Man plockar in 93.000 invandrare 2012, regeringen öppnar upp för anhöriginvandring och sedan snackar Löfvén om problem med arbetslösheten, och kommer med olika fiffiga skattefinansierade förslag på hur man ska minska den. Men låt oss sätta saken i perspektiv. Reportern frågar om hur man ska lyckas fixa 5 miljarder att satsa på arbetslösheten, och Löfvén har står då inte svarslös med skattepengar i fickan, givetvis. Arbeten kommer helt enkelt från ”tomma intet” bara staten skjuter till pengar. Kostnaden för invandringen ligger sannolikt på runt 100 miljarder, men det har ju inte med saken att göra. Det är vidare en ren självklarhet att lågutbildade personer från MENA-länderna som kommer hit givetvis inte kommer i arbete., vem är överraskad?

Samtidigt flyr våra svenska ungdomar till i synnerhet Norge för att ta skitjobb, alltså för att ersättas av ”flyktingar” samt deras anhöriga från MENA-länder. Det handlar inte ett vitten om arbetskraftsinvandring vi är i behov av utan ren invandring för utnyttjande av vårt sociala skyddsnät.
Det har nu gått så långt att norrmännen publicerar saker som denna för att illustrera de svenska desperata ungdomarnas situation i Norge (länk).

Men i rubriken för Löfvéns artikel i DN hittar man en riktig höjdare. Det är regeringens ”fel” att SD ökar. Ingen törs debattera med SD. Svamlet jag hört och sett från riksdagen talar sitt tydliga språk. Man besvarar inte SD:s frågor, man svamlar bara. Några kostnader för invandringen finns liksom inte eller är som Borg uttryckte sig ”svåra att uppskatta”. Tack, vi snackar om runt 100 miljarder. Kan man intwe begära att en finansminister har pejling på detta ynka belopp?


Men det är alltså, enligt Löfvén regeringens ”fel” att SD ökar.

Här kommer alltså ett scoop; SD har en egen politik, är inte ett enfråge- eller missnöjesparti. Visst, migrationspolitiken och integrationspolitiken är centralt för tillfället eftersom den politik som förs gällande dessa frågor skadar landet idag och är rent vansinnig. Problemen och problemställningarna är akuta.

Så här kommer ett tips till Löfvén, Reinfeldt, och hela sjuklövern; Jag, och alla SD vi debattera invandrings och integrationspolitiken med Er. Vi vill veta vad invandringen kostar. Varför Finland som även är med i EU, har mycket restriktivare invandringspolitik än Sverige. Vad Ni ska göra åt problemet med muslimsk kvinno- och HBT-syn? Vad Ni… Äsch, jag orkar inte mer…den politik som förs, av regeringen eller av hela sjuklövern är helt enkelt inte försvarbar. En katastrof helt enkelt.

Så det är inte regeringens ”fel” att SD stiger. Det kommer fortsätta, sannolikt till runt 15% 2014. Det är ingens fel, det är helt enkelt så att SD har en politik som är försvarbar och fungerar, till skillnad från sjuklöverns.

Missa inte heller hur mycket blogglänkningar och kommentarer DN tillåter till artikeln. Rätt gissat - inte en enda. Men censur? Nej då, inte i Sverige 2012, eller hur?

Inga kommentarer: