måndag 28 oktober 2013

Den lysande framtid - är inte vår


Den senaste tiden har tre små nyheter dykt upp som jag lade märke till. Det var inga stora rubriker, utan mest små notiser som fick vara inne en liten tid i tidningarna.

Det är givetvis flyktings och immigrationspolitiken igen, och jag vill bara belysa det kompletta vansinne som pågår och bara blir värre. I denna artikel kan vi läsa att Sverige inte har fri invandring enligt Billström. Visst, alla har rätt att prövas som flyktingar och i den mån de inte beviljas PUT ska de avvisas. I några få fall gör man kanske detta men då får den stackars personen som trots världens sannolikt lägsta ribba, med sig 20-30-tusen som fickpengar (=skattepengar) för att kunna starta på nytt i sitt gamla land.

Men annars är det ju bara att avvika för personen i fråga. Vi har ju en överenskommelse mellan regeringen och MP om att ”papperslösa” ska få i praktiken gratis vård och tandvård. 50kr per besök sparade man som symboliskt pris, men eftersom man inte kan begära identitet på personen, kan ingen heller kräva denne på pengar. Sedan har vi alla som kommer och drar valser för migrationsverket, detta är huvudgruppen, och migrationsverket beviljar PUT helt ansvarslöst. Men det har de instruktioner om att göra – det är bara att läsa Merith Wagners blogg så framgår det med all tydlighet. Med PUT kommer sedan anhöriginvandringen som man beslutat om. Visst är det logiskt att om en person beviljats PUT, ska halva släkten kunna komma hit. Snacka om Muhammed och berget. På skattebetalarnas bekostnad givetvis, den oändliga penningsäcken. Jasså Billström, Sverige har inte fri invandring? Jag kan nog inte kalla det något annat.

Men sedan dök dessa två artiklar upp. ”Kommuner måste ta emot flyktingbarn” heter det. Det är fel, det gäller alla flyktingar migrationsverket vill allokera, alltså inte bara några få tusen s.k. ensamkommande flyktingbarn utan alla de 50-60 tusen ”flyktingar” som lyckats betala flyktingsmugglare för att komma hit. Givetvis heter det ”ensamkommande flyktingbarn” eftersom det låter mer behjärtansvärt, ”skäggiga muslimska ankarmän”, vore dock en mer passande benämning på "ensamkommande flyktingbarn".

Och artikeln ”campning tjänar miljoner på flyktingar”. Jäpp, inte konstigt alls desperationen i den uppkomna situationen gör att migrationsverket betalar varenda lägenhet, villa, campingstuga man kan hitta oavsett ockerpriser. Så det finns de som tjänar miljoner på detta. Inte konstigt alls men mycket osmakligt eftersom vi pratar om skattepengar. När nu lagen om anhöriginvandring träder i kraft lär problemen bli än mer akuta beträffande jobb och bostäder, och du kan ju fråga dig varför svenska ungdomar flyr till Norge för skitjobb.

Nu kanske du tror att jag är rasist. Det är jag inte, utan realist. Det är klart att alla människor i hela världen (med undantag för några få), vill ha en bättre levnadsstandard – inte konstigt alls. Det betyder inte att jag tycker illa om personerna eller deras härkomst. Men det betyder att jag tycker fö****nnat illa om den naiva migrationspolitik sjuklövern bedriver. Allt emedan riktiga flyktingar svälter ihjäl i flyktingläger.  Skadorna för Sverige som land är redan idag enorma ,  monetärt och på många andra sätt.

Inga kommentarer: