onsdag 23 oktober 2013

Min svartbok


Aftonbladet gör idag stora rubriker av att man via en ”källa” avslöjar vilka som givit och ger monetärt stöd till Avpixlat. Sjuklövern och i synnerhet vänsterpolitikerna börjar bli desperata. Om vi ovanpå detta lägger att LO ser allt fler medlemmar sympatisera med, och rösta på SD, blir det en ren självklarhet att röda media som just Aftonbladet gör vad de kan för att tysta yttrandefrihet. Nota bene – det handlar om yttrandefrihet. Hade Avpixlat publicerat en enda mening som varit rasistisk hade man säkerligen blivit stämda av massor med folk.  Det handlar om kritik mot den förda invandringspolitiken och de problem den förda invandringspolitiken för med sig. Det är inget rasistiskt, det är inget hatiskt, det är inget extremt mot bakgrunden av alla problem vi idag kan se i form av både problem och enorma kostnader.

Alltså är det en ren demokratisk rättighet att påtala problem och att kritisera den förda politiken. Ur rent demokratisk aspekt är jag tacksam för att siter som Avpixlat finns, och det borde vi alla vara. Symptomatiskt är att svaren uteblir. Just på Avpixlat finns full möjlighet att kommentera och debattera, men det gör inga meningsmotståndare. Det kan de inte och häruti ligger problemet, och grunden till Aftonbladets artikel. I stället för att ta en saklig debatt eller diskutera de frågor saken gäller hittas nysvenska ord på och Avpixlat förknippas med negativa epitet som hatsite, högerextrem m.fl.

Men så har vi det här med journalistik. Intutat i svenska huvuden är ju att journalister avslöjar sanningen eller något vi inte visste. Man berättar senaste nytt, har en yrkesstolthet eller yrkesetik, kanske med en politisk vinkling baserat på tidningens politiska tillhörighet. Det kan du glömma.

Det som gäller idag är smutskastningsorder från de som betalar journalisternas löner. Journalister vill åxå ha mat på bordet. Man betalar för siter som IRM, och gör vad man kan för att på alla sätt hindra en saklig debatt och demokrati. De som inte instämmer i mångkulturalismens och invandringspolitikens hyllningssånger ska tystas. Media är ett propagandaredskap och ett typexempel är Aftonbladets avslöjande.

Men det är ju så populärt med ”vitbok”, ni vet man vill friskriva sig och sona för gamla synder t.ex. mot romer.  Hur vore det om socialdemokraterna skrev en sådan gällande de rent rasistiska steriliseringarna av samer under perioden 1935-1970? Nähä…hemligstämplat.

Förresten har jag en jag en "svartbok" baserat på vad de publicerat om mig. Det är media jag inte nämner ett ord för, denna svartbok inkluderar idag Aftonbladet, IRM och Expo, samt en lokaltidning.
Jag vet nämligen att deras enda avsikt är att smutskasta mig och SD, misstolka och skriva felaktiga skandalrukriker – så varför ska jag ge dem någon som helst information? Jag ger dem inget och avslutar samtal kanske abrupt, men artigt. Om Kent Ekeroth inte svarar på Aftonbladets frågor har han min fulla förståelse.

Förresten - anledningen till att Avpixlat inte får använda PayPal är att någon eller några vänstersympatisörer anmälde Avpixlat som terroristsite och/eller att man uppmanade till terrorism. Skriver Aftonbladet det?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lustigt att du skulle nämna just Kent Ekeroth. En film som han filmant hamnar hos expo och medför uteslutning av ett av SDs ledande namn.
Han mejlkonversation hamnar hos Expressen (eller AB? Eller återigen Expo?).
Listor på donatorer som går via honom hamnar hos Aftonbladet.
Hur länge har ni förtroende för den här personen?

Ulmerkotten sa...

Ok, filmen kanske var en klantgrej. Det var ju ett tag sedan. Man väntade passande länge med att publicera den.

Sedan har varken du eller jag någon som helst aning on vilka informationskanaler som finns. Jag har fullt förtroende för honom. Tror du han bara står och ljuger i den senast interpellationsdebatten?

Anonym sa...

Tja, jag skulle ju inte dela med mig med info till Ekeroth om jag inte ville ha den infon hos expo.