lördag 12 oktober 2013

Hitta röda tråden


49 skottlossningar hittills i Göteborg i år. 8 personer döda (länk). Låt oss kalla det för vad det är – gängkrig. På samma nivå som i Chicago på 20-talet. Sannolikt var det mer riskfritt för gemene man, när det begav sig, än i Bergsjön idag. Visst är det förödande att ingen ställs till svars. Men låt oss ta bladet från munnen eftersom det uppenbarligen finns en röd tråd här som ingen törs nämna.

Media törs inte skriva en rad om det enkla faktum att detta problem orsakats av invandrings- och den obefintliga integrationspolitiken som sjuklövern bedriver. Visst, man kan ju om man har tur kanske få fatt någon enstaka gärningsman, men problematiken kvarstår och kommer att fortsätta.

De som borde ställas till svars för hela detta problem är sjuklöverns politiker. De har fört och för en politik som utgör grogrunden för detta problem. På riksnivå har vi invandringspolitiken som är helt vansinnig. På kommunal nivå likaså, i stället för att handla för sina kommuners bästa tar man in s.k. flyktingar för att vara solidarisk med rikspolitikerna, och partipiskan viner. Man har alltså övergivit det kommunala självstyret och sina väljare i kommunerna, vilket sätter hela det demokratiska systemet i gungning.

Ingen vet vad väljarna vill – har det utlysts några kommunala folkomröstningar i denna fråga? Hela soppan i kombination med lagen om eget boende (EBO), vilket innebär att de från samma länder, med samma religioner, språk och med samma värderingsgrunder, kan bosätta sig tillsammans leder till etniska enklaver som lever parallellt med det svenska samhället och utanför det. De har ingen anledning att integrera sig på något sätt. Att det under dessa förhållanden och förutsättningar skapas gängkriminalitet är inte ett dugg konstigt, snarare en helt naturlig följd.

Det skedde redan med första vågen assyrier/syrianer som bosatte sig i Södertälje i början på 70-talet. Nu upprepar sig hela historien igen, och det spelar mindre roll om man lyckas ta fast några som skjuter varandra. Problemet är rent fundamentalt; för stor invandring och segregation i stället för integration.

Tror någon att det är tillgången på vapen som orsakat detta? Eller kanske att man inte satsat tillräckligt på integration? Ska vi lyssna på Ullenhags locktoner om det framtida multikulturella paradiset, eller vara realister? Eller ska vi lyssna på Billströms och Migrationsverkets desperata behov av platser till ”flyktingar” och bostäder till de som fått PUT? Förresten, hur kan man kalla personer som betalat runt 100.000kr för att smugglas till just Sverige från en annan världsdel, hundratals mil, över dussintalet gränser för flykting? Men nu ska vi ju ta emot alla dessa påstådda ”flyktingars” anhöriga åxå. Tack Reinfeldt!

Men att ta upp hela problematiken ovan, är tabu. Då är man rasist eller mjukisvarianten ”främlingsfientlig” på nysvenska. Ursäkta, men att ha åsikter om invandrings- och integrationspolitiken betyder inte att man tycker illa om andra personer med annat ursprung, kulturer eller vad det vara må vara. Det gör inte jag.

Så om du nu inte tror att svenska media är styrda av politikerna vet jag inte vad jag ska rekommendera, men det finns en röd tråd som man knappast kan missa. Snart är gängkriminalitet, skottlossningar och gruppvåldtäkter så vanliga att de saknar nyhetsvärde. Bilbränder är det redan. Default i det multikulturella paradiset. Du kanske gillar det och röstar på sjuklövern till dess din dotter våldtagits, du träffats av en förlupen kula eller din bil eldats upp. Altt emedan du hoppas på att bli "postkodmiljonär". 

Du vet, det drabbar inte mig. Men det gör det redan idag via skattsedeln. Varje ”ensamkommande flyktingbarn” kostar minst 1.2 miljoner per år, men vad hela invandringspolitiken kostar vet ingen. En lös gissning ligger på drygt 100 miljarder per år.

Inga kommentarer: