torsdag 24 oktober 2013

Några enkla frågor till Billström och Ullenhag


Tänk, det är nyhet att en ökning av antalet asylsökande väntas i SvD. Med den mest vansinniga och naiva migrationspolitiken, sannolikt i hela världen är det knappast någon överraskning för mig att antalet hitsmugglade lycksökare drastiskt ökar. Jag satt och funderade lite kort på logiken i sjuklöverns politik men kunde inte finna någon. Det är för mig en gåta varför man förstör mitt land genom att föra den asyl/migrationspolitik man gör. Här kommer några saker jag kom på som belyser dagens situation:
1.       Det är inte flyktingar som kommer hit, det är ekonomiska lycksökare som vill ha en bättre levnadsstandard.
2.       Det finns massor med riktiga flyktingar i konflikternas närområden, en krona spenderad där är betydligt mer humanitär där än här. Men man tar av biståndspengar avsedda utomlands till att bekosta ”flyktingmottagning” i Sverige.
3.       Man understödjer människosmuggling med den politik man för. Det måste vara mycket lönande då det kostar runt 100.000SEK att bli smugglad hit.
4.       Kostnaderna vi idag har för den bedrivna migrationspolitiken är enorma. Sannolikt räcker inte 100 miljarder per år.
5.       Varför ska vi ta emot mest ”flyktingar” per capita i hela västvärlden, när vi redan har problem och kostnader så det räcker?
6.       Är vi inte med i EU? Hur kan alla andra länder med samma regelverk i princip stänga sina gränser, emedan regeringen hänvisar till EU:s regelverk för flyktingmottagning?
7.       Har vi inte arbetslöshet så det räcker?
8.       Har vi inte bostadsbrist så det räcker?
9.       Behöver vi högre skattetryck? Vi har världens näst högsta vill jag minnas.
10.   Vi har usla skolor, taskig sjukvård, usel åldringsvård, låga pensioner och inget försvar.
11.   Varför ska jag betala för läkarvård eller tandvård när det är i det närmaste gratis för de som inte ens har rätt att vistas i landet?
12.   I grundlagens första paragraf står att vi har ”kommunalt självstyre”. Hur kan regeringen tvinga kommuner att ta emot anhöriginvandring?
13.   Varför gynnar man segregation i st. f. integration? EBO är ett typexempel.
14.   Varför ska mina barn bli lidande av att det är barn i problemområden som inte sköter sig? I dessa områden/skolor har man ”socioekonomiskt stöd”, emedan mina barn har underbetalda lärare och antikt undervisningsmateriel.
15.   Varför ska jag betala för ”hemspråksundervisning”, gynnar det integration? Och till vilken glädje för mig är det att något barn kan kommunicera med sin mormor i Somalia?
16.   Vem betalar för siter som IRM och varför? De anger inte vilka som betalar sin verksamhet.
17.   Varför ska muslimska krav accepteras i Sverige då de står i direkt konflikt med svensk kultur och svenska traditioner?
18.   Varför kostar varje ”ensamkommande flyktingbarn” drygt 1.2 miljoner årligen? Det räcker till en helpension på Grand Hotel i Stockholm.
19.   Afrika har högst antal HIV-smittade i världen, jag minns en siffra på 22 miljoner, Varför är det ingen regelmässig kontroll av smittsamma sjukdomar av de ”flyktingar” som kommer från Afrika.
20.   Varför görs ingen ålderskontroll på något sätt av ”ensamkommande flyktingbarn”. Det finns massor av indikationer, t.ex. från Norge på att de ljuger om sin ålder och är äldre.
21.   Varför accepteras halalslaktad mat i livsmedelsbutiker, och att en del skolor serverar detta? Är det inte ganska uppenbart att halalslakt är rent och helt onödigt djurplågeri?
22.   Hur fungerar jämlikhet med islam? HBT? Ska vi och svenska kvinnor acceptera att kvinnor är mindre värda? Tvingas av religiösa skäl bära slöja eller i extremfall klä sig som kringvandrande sopsäckar?
23.   Ska vi acceptera att minderåriga tvingas bära slöja av sina föräldrar?

Tja, det var ju bara drygt tjugo punkter. Finns säkert fler….Tacksam för svar!

2 kommentarer:

Eddie sa...

Punkt 17.
Inte bara svensk kultur och svenska traditioner, utan även svenska lagar.

Ulmerkotten sa...

Visst! Vi kommer väl snart få någon korning av Sharia och svensk lagstiftning. Stening av våldtagen kvinna då hon begått brottet "sex utanför äktenskapet" på Järvafältet utanför Tensta på söndag kl. 16.00.

Undfallenheten är total. Rena idiotier accepteras för det kallas för religion, men är helt oförsvarbara. De som hamnar mot väggen vill bara "konsultera sin imam", utan att svara.