söndag 20 oktober 2013

På berikarfronten intet nytt


Eldar man inte bilar, vill man ha moskéer, våldtar man kvinnor, eller kommer med krav på halalslaktad mat i skolorna och könsskild simundervisning.  Allt emedan man har stora pengar till skolorna i socioekonomiskt stöd, och utöver detta en massa projekt som Järvalyftet. 

Skolresultaten är usla, bilarna fortsätter brinna, kravallerna, gängkriminaliteten tilltar och problemen blir bara värre. Tidningarna berättar idag att fyra män blivit skottskadade i Tensta, knappast någon överraskning, (länk DN, länk SvD). De som gruppvåldtog en tjej i detta område kom visst undan straff helt.

När ska Billström, Ullenhag eller Reinfeldt tillstå att detta är problem de orsakat och berätta kostnaderna för invandringen? Jag vill veta i rena skattepengar och SEK vad invandringen idag kostar Sverige idag. Jag vill inte ha visioner och flum – jag betalar skatt idag. Berätta nu Billström, Ullenhag och Reinfeldt! Det duger inte med framtidsversioner och flum, vi lever idag och nu - idag och nu har Ni ställt till dessa problem.

Inga kommentarer: