tisdag 24 maj 2011

Avtal?

Jag hade för några månader sedan en teori om att svenska regeringen samarbetade med USA, för att kunna spåra upp terrorister. Grundtanken var den att man infiltrerar muslimska grupper i Sverige med agenter, och sedan tar man både reda på deras verksamheter, hur de skeppar pengar till terroristorganisationer, samt vittjar nyanlända flyktingar på information om vad som händer i de länder de kommer ifrån. Givetvis är det ingenting man pratar om men det är ganska logiskt.
Så nu är den stora huvudnyheten i media att man avslöjat två CIA-nissar utan tillstånd. Lite märkligt faktiskt eftersom SÄPO, MUST och CIA säkert samarbetar i jakten på terrorister och deras förehavanden. Pressen snackar inte ett dyft om vad de höll på med, eller övervakade. Men det är ganska uppenbart, om både svenska och amerikanska agenter jobbar på samma sak är det fundamentala islamister/terrorister man har ögonen på.
Teorin är alltså att regeringen har en överenskommelse med USA om att släppa in folk från MENA-länderna för att på så sätt få grepp på hur de arbetar, vilka det är och genom vilka kanaler de får pengar. Två saker är dock helt klara; för det första skulle svenska politiker aldrig tillstå att en sådan överenskommelse finns, och för det andra får man något riktigt värdefullt i utbyte. Det värdefulla skulle t.ex. kunna vara ett avtal om militär assistans vid angrepp, detta eftersom svenska försvaret är ett rent skämt.
Alltså hamnar svenska politiker i rävsaxen att de måste försvara den sanslösa invandringen av lågutbildat folk från MENA-länderna, samt tvinga kommunerna att ta emot dem. Argumenten för det första, alltså varför vi ska plocka in massor med s.k. flyktingar är så dåliga att ett barn genomskådar dem. Vi har 8-9% arbetslöshet, en stor statsskuld, väldens näst högsta skatter, en usel sjukvård, dålig skola, inget försvar, usel äldrevård m.m. och man vet att varje flykting kostar massor, samt att det tar minst 7-8år innan de i snitt börjar förvärvsarbeta. Dessutom vet vi alla problem, förutom den ekonomiska belastningen, som de senaste åren i form av brottslighet, kravaller, rasism, gängkrig, mord och sexualrelaterade brott, som är en direkt följd av invandringen.
Vidare vet vi att det inte är flyktingar, utan ekonomiska lycksökare som kommer hit enbart för att få bättre levnadsstandard (i bästa fall). Riktiga flyktingar är kvotflyktingar enligt FN, och de pengar man spenderar på de personer som kommer, alltså smugglats hit, skulle göra hundrafalt mer nytta i som humanitärt bistånd i länderna de kommer ifrån. Jag såg att Stellan Bojerud på sin blogg räknat ut att man kunde försörja och utbilda runt 750 barn i Kenya för vad ett s.k. flyktingbarn kostar här.

Man har ju under massor med år i detta land haft kontroll på media, och kan diktera vad de meddelar medborgarna och man hade sannolikt förhoppningen att den vansinniga invandringspolitiken inte skulle komma till medborgarnas kännedom. Men vad man inte räknade med för kanske sådär 5 år sedan var utvecklingen av internet, med bloggar och okontrollerbara tidningar. Alltså gör man vad man kan för att stoppa informationsflödet i dessa frågor medborgarna emellan. Dock måste det ske "tyst" eftersom det man ägnar sig åt är brott mot yttrande/tryckfriheten. Så visst är det märkligt att Politiskt Inkorrekt haft massor med trassel tidigare, och sedan någon vecka fungerar inte siten Fria Tider?
Att "gammelmedia" mörkar alla problem som har med invandringen att göra, nämner inte utländska namn samt vitpixlar mörkhyade brottslingar vet alla idag som har minsta förmåga att "läsa mellan raderna".

Det finns alltså inga som helst argument till att släppa in massor med s.k. flyktingar och deras anhöriginvandring i landet, men man måste hålla sig till avtalet, och därför blir man desperat med SD i riksdagen och fortsätter slå i medborgarna rena blålögner om varför vi ska ha gränser som svängdörrar. Vi ser två typiska händelser som pekar på ren desperation; för det första den oheliga alliansen mellan regeringen och MP för att man ska försäkra sig om en riksdagsmajoritet i invandringspolitiken. För det andra att man tillsatt en utredning som ska komma med ett förslag senaste den 15:e oktober, vilken sannolikt kommer att ligga till grunden för en lag i vilken Migrationsverket kan tvinga kommunerna att ta emot flyktingar efter behov. Som jag skrev tidigare – då ryker den svenska demokratin och grundlagen, och vi pratar i praktiken om diktatur i invandringsfrågor.

Så frågan är om det finns ett sådant här avtal eller ej. Tja, faen vet - men det skulle förklara en hel del saker.

1 kommentar:

Micke sa...

usel vård ja..:http://www.youtube.com/watch?v=W7MUBoDQz48&feature=related


och www.totalskandal.se