söndag 29 maj 2011

Islams kompisar


Det värsta alla vet är ju nazismen. Den kännetecknas av ren rasism, och mord på miljontals judar och oliktänkande under andra världskriget. Alla som inte var anhängare, eller i alla fall accepterade nazismen skulle dödas. Det var för sådär 70-80 år sedan, och visst förtjänar nazismen att klassas som en av de värsta regimerna och ideologi som funnits.
Sedan har vi Stalin, som i kommunismens namn mördade antagligen minst lika många, antingen genom att skicka dem till koncentrationsläger i Sibirien, eller helt enkelt mörda dem. Vidare på kommunismens fina fana har vi Maos utrensningar under kulturrevolutionen, och dödssiffran under denna regim vet vi inte men den är sannolikt störst.
Här i Sverige var vi förskonade från allt detta och idag med backspegel och efterklokhetens sanningar kan vi ge oss på vad som har hänt historiskt.

Men hur gott samvete har vi svenskar egentligen? Sanningen är minst sagt komprometterande, om än dold under hemligstämpel. Det var nämligen så att under 30-talet hade Sverige mer långtgående raslagar än man hade i Tyskland under Hitler. Men i stället för att mörda folk i koncentrationsläger valde man här att tvångssterilisera raser man inte fann passade in i det svenska folkhemmet. Så skedde ända till 1975, då den gamla steriliseringslagen från 30-talet avskaffades. Alltså är hela socialdemokratins historia späckad av steriliseringar, för att utrota raser man inte ville ha i landet, och ända till 1975. HSB användes för tipsa myndigheterna om vilka som ej ”borde få föröka sig”. Så om socialdemokrater pratar om rasism och nazism, kanske de ska kontrollera sitt eget partis historia innan de öppnar munnen. Vart tog den svenska urbefolkningen samerna vägen? Kanske någon gammal socialdemokrat kan svara?
Idag predikar man att vi i detta land ska acceptera muslimer, vilka helt enkelt är de värsta rasister som finns, mig veterligt. De må acceptera vilka raser som helst rent rasmässigt, men de accepterar inga som inte är muslimer och anser att dessa ska dödas, och då i synnerhet judar. Enligt koranen kommer muslimer som dödar ”icke troende” till himlen.
Sedan har vi ju fenomenen med koranen och kvinnosyn, eller koranens syn på homosexuella. Så jag frågar mig, hur är dessa saker förenliga med ett modernt västerländskt samhälle? Hur kan våra folkvalda politiker försöka dra i oss regelrätta lögner om att islam ska kunna samexistera i detta land med de som ”icke är troende”. Enligt koranen ska alla som inte är muslimer dödas, och koranen är en rent militant religion, som inte har något som helst existensberättigande i ett modernt västerländskt samhälle. Kan någon modern svensk kvinna acceptera att man ska klä sig som spökplumpen, eller se ut som en sopsäck? Det varken fungerar i vårt land och är definitivt både undertryckande av kvinnor rent generellt. Var är Ni 68-vänsterns barrikadkvinnor, som vill kvotera företagsstyrelser och barnledighet?

Men för att komma till avslut; här har Ni en talande bild från 40-talet, på en sunnimuslim, alltså Haj Amin Al-Husseini, stormufti i Jerusalem, i princip arabvärldens andlige ledare och hans kompis. Tror någon de pratade om multikuli, acceptans för homosexuella och jämställdhet?

 Just efter Rommel hade blivit slagen vid El-Alamein höll Haj Amin Al-Husseini ett tal i Radio Berlin:
Arise, o sons of Arabia, fight for your sacred rights. Slaughter Jews wherever you find them. Their spilled blood pleases Allah, our history and religion. That will save our honor.”

Acceptans, multikulti, eller vad säger man? Trevig religion eller hur, islam?
Men visst, alla muslimer är inte rasister. Det var inte alla nazister heller, och de flesta visste inte vad som hände i koncentrationslägren.

Inga kommentarer: