lördag 21 maj 2011

Förbjud koranen och problemet är löst


Jaha, man har byggt en moské i Göteborg. Jag är av åsikten att alla moskébyggen bör förbjudas.
Grundanledningen är att islam är en militant religion som grundar sig på koranen. Nu kan man ju tycka att det står många knasigheter i bibeln åxå, och därför är det inget att bekymra sig om vad som står i koranen. Men det är en väsentlig skillnad; bibeln är en bok som tolkas av olika kristna, och man kan tolka den som man vill och tolkningarna anpassas till det moderna västerländska samhället. Koranen däremot är guds ord för muslimer och den lämnar inte ett dyft utrymme för tolkningar.
Det är alltså så att det i koranen står t.ex. att alla icke muslimer ska dödas, och att den som själv dör i processen kommer till himlen. Vi må ha tryckfrihet i detta land (haha), men det är inte enligt svensk lag att i skrift uppmana till brott, och i detta fall mord. Alltså borde koranen förbjudas som skrift i detta land eftersom den uppmanar till brott.
Det finns givetvis massor med andra dumheter i denna gamla skrift som inte är anpassade till ett samhälle som vi vill se det eller dagens moderna västerländska samhälle, och att tro på något som är skrivet 1400år sedan är rent korkat. Vi har t.ex. synen på kvinnor, synen på homosexuella, omskärelse, halalslakt och massor med dumheter. Jag tror inte någon svensk, som är vid sina sinnens fulla bruk, kan anse att islam har något att tillföra det svenska samhället. Tvärtom, antingen är det direkt emot svensk lag eller så mot de värderingar eller värdegrunder vi har.
Alltså bör koranen förbjudas i detta land.
Nu har svenska politiker satt sig i en otroligt dum situation, detta som ett resultat av att man i det första läget tillåtit alldeles för många muslimer att komma till detta land. Vidare har man och är man naiv nog att tro på någon flummig samexistens mellan muslimer och andra befolkningsgrupper. Det har inte fungerat någonstans i världen, så varför skulle det fungera här?
Nu har det alltså gått så långt att man tillåter spridandet av koranen på svensk mark, och dessutom tillåter byggandet av moskéer som är finansierade av en av de mest fundamentalistiska arabstaterna i världen.

Javisst, jag är väl rasist, om någon vill kalla mig det. Det är snarare, och i mina ögon, en komplimang än ett skällsord. Jag har ingenting emot människor från andra kulturer rent generellt, eller förutfattade meningar, och jag har arbetat utomlands, och samarbetat med många olika människor från olika kulturer. Däremot har jag bestämda åsikter om islam.

Men min åsikt är att i detta land ska koranen förbjudas. Vidare ska den som predikar ur koranen straffas som uppviglare, och man ska definitivt inte tillåta byggandet av några moskéer. Så nu har man alltså byggt en moské i Göteborg, med pengar från Saudi. Givetvis har de som finansierat bygget, sådär 70 miljoner, inga som helst krav på vad som predikas där. Hur dum och naiv får man bli?
Svaret på denna fråga är ganska enkelt; bland svenska politiker finns ingen gräns. Antingen med partipiskan i hand eller slagen på ryggen med den som kommunalpolitikerna blir.

1 kommentar:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Där kom minsann en liten pik åt suddagummorna i Halland också.