lördag 14 maj 2011

Ullenhag runt het gröt

Ullenhag skriver idag en insändare i SvD på denna länk med den underbart naiva titeln ”Vi måste bekämpa hatet ihop”. Det känns lite som när Friggebo skulle få en blandad invandrarpublik att sjunga ”we shall overcome”. En naiv uppmaning till medborgarna att kämpa mot det ökade hatet mot, och emellan vissa befolkningsgrupper.
Han går dessutom runt grundproblemet som en katt runt het gröt, och försöker desperat hitta små lösningar på grundproblemet.
Grundproblemet är att man de senaste mandatperioderna helt enkelt tillåtit i det närmaste ohämmad invandring, i synnerhet från länder med för oss svenskar främmande religioner, kulturer och tankesätt. Givetvis tar dessa personer som kommit hit med sig de värderingar och vanor de har från sina länder och vill inte integreras i vårt västerländska samhälle baserat på kristna värderingar sedan många hundra år. Alltså har man bosatt sig med likar, vanligtvis i de gamla miljonprojektsområdena och vill och ämnar hålla det man tagit med sig från sina ursprungsländer vid liv och överföra till sina barn. Regeringen och våra politiker har försökt invagga oss i att detta skulle vara integration, emedan det i själva verket är segregation. Man har alltså skapat enklaver, eller små autonoma områden där befolkningen umgås med personer med samma bakgrunder och är från samma områden, och följaktligen är en integration i det vi svenskar anser rätt, riktigt och vårt sätt att leva i princip omöjligt.
Med sig från sina ursprungsländer tar dessa personer givetvis med sig agg mot andra befolkningsgrupper, antingen baserat på rent religiösa skäl, eller gamla konflikter och annat som kommer från deras hemländer. Oss svenskar har man jobbar hårt på att slå blå dunster i ögonen på med media som medlöpare om multikultisamhällets fantastiska framtid, och gjort vad man kunnat för att lura medborgarna i denna riktning t.ex. med Lilla Saltsjöbadsavtalet.

Att det ens behövs en integrationsminister talar ju de facto om att man har stora problem som man själv skapat och ska försöka lösa. Någon sådan ministerpost behövs inte i ett fungerande samhälle.
Javisst finns det hat mellan olika befolkningsgrupper, och detta hat som Ullenhag hänvisar till kommer att öka i stort sett i samma takt som invandringen om inte fortare. Att araber och judar inte kommer överens är ingen nyhet, men tror Ullenhag att det är svenskar som attackerar judar? Varför hade vi då inga sådana konflikter under hela efterkrigstiden? Svaret på frågan är självklar, det är givetvis så att man tillåtit en immigration av en stor människor från arabländer som gör att den urgamla konflikten nu även finns i vårt land. Är det svenskar som attackerar judar? Knappast.

Sedan har vi facit från invandringen i form av t.ex. kravaller, bilbränder, hedersmord, gängstrider, bottenresultat i skolorna i berikarområdena, krav på moskéer, gruppvåldtäkter, bombdåd m.m. Dessa fenomen fanns inte i vårt land för 30 år sedan men är nu vardagsmat. Så vanliga att pressen inte finner något nyhetsvärde i dem, eller vilket är sannolikare, de avsiktligt förtiger sanningen.

Men nu går alltså Ullenhag som katten runt het gröt och försöker komma med diverse små dumma åtgärder och skriva rent naiva artiklar om hur man ska komma till rätta med de problem man gladeligen importerat under multikultins fana, allt till en enorm kostnad, som är betydligt mer per år än vad hela svenska försvaret kostar.
Men att stoppa invandringen till dess de problem vi idag ser är lösta, och som har orsakats av den helt vansinniga och naiva invandringspolitiken, det finns inte med i Ullenhags vokabulär.

Lite naivt och ironiskt kan man ju även fråga sig; ska vi svenskar få selektera bland de kulturer och vanor som kommer till detta land och annektera de vi finner bra och berikande? Eller är det månne så att många av de saker som invandringen för med sig inte passar i vår kultur, vår lagstiftning, vårt sätt att leva, och dessutom oundvikligen leder till konflikter med andra befolkningsgrupper? Är muslimers syn på kvinnor och homosexuella något som berikar? Vem ska göra den selektionen? Ullenhag månne, som ska ”bekämpa hatet ihop”?


Som vanligt är det bara att notera att denna blogglänk inte visas i SvD. Denna blogg är bannad av SvD och inga länkningar hit visas. Det är yttrande och tryckfrihet, eller hur?
Observera att SvD inte har det publicistiska ansvaret för vad som skrivs här.

Inga kommentarer: