tisdag 28 juni 2011

Koranen eller "Mein Kampf" - vad är skillnaden?


 Alla muslimer är inte extremister - självklart är det så. Men det finns en mycket liten del av dem som är det. Varför nu en muslim är extremist vet jag inte, men ett problem är ju att i koranen uppmanas muslimer att mörda alla otrogna. Man kan ju därför inte säga att extremisterna inte är rättroende muslimer – de gör som koranen föreskriver. Sedan finns det givetvis en hel skala med muslimer, allt från de mest militanta extremisterna till de som är fullt anpassade till, och fungerar i ett modernt västerländskt samhälle. Det finns alltså, och följaktligen en motsvarande skala med problem där de mest extrema muslimerna är terrorister, emedan de mest sekulariserade inte ställer till något och fungerar säkert utomordentligt i Sverige.
Av denna anledning är det viktigt all lägga en solkar nivå beträffande vad som är accepterbart i detta land.  I detta land gäller svensk kultur och svensk lag, och ska så förbli, och koranen går i många stycken direkt emot svensk lag, svenska sedvänjor och kultur. Jag nämnde att koranen uppmanar till mord på icke troende, och jag har skrivit om det tidigare. Men det finns massor med andra punkter där koranen direkt emotsäger svensk lag. Det mest idiotiska är att det finns de som menar att bara för att det finns många muslimer i detta land ska för dessa inrättas speciella shariadomstolar som skulle döma muslimer efter en annan lag än den svenska. Man tänker sig alltså att muslimer skulle omfattas av en annan lagstiftning än den svenska och dessa två lagstiftningar skulle fungera parallellt. Alltså, kan vi ta följande exempel: Om en muslim mördar en otrogen svensk, är detta inget brott enligt koranen, och kan inte heller vara så i en shariadomstol. Men om en svensk mördar en muslim är det ett brott som bestraffas hårt i en svensk domstol, med minst 10 års fängelse.
Hur man än vrider på problemet uppstår det nya problem, och det är helt enkelt så att man måste ha endast en lagstiftning i ett land och inget annat ska tolereras.

Därför blir problemet ganska enkelt. Det finns massor med muslimer som kommit till detta land, och de måste anpassa sig till de regler och normer som gäller här. Gör de inte det har de ingenting i detta land att göra, och kan flytta till valfritt muslimskt land. Det ska inte finns någon acceptans för eller anpassning till ett dyft som har med muslimsk tro att göra, i synnerhet inte om svenskar blir lidande av detta. Det ska inte betalas ett öre till muslimska friskolor, koranen ska förbjudas eftersom den uppmanar till direkta lagbrott, och är milsvid från vad som gäller i ett modernt västerländskt samhälle.

Gert Wilders har jämfört koranen med Hitlers ”Mein Kampf”, och Maos ”Lilla röda”. För detta har han fått stå till svars i en rättegång. För detta, och sina åsikter är han sannolikt ett objekt för mord från muslimerna, och vi har sett tidigare mord från muslimer på Theo van Gogh och Pim Forteyn. Men jag frågar mig vad skillnaden är mellan koranen och Hitlers ”Mein Kampf” och Maos ”Lilla Röda”. Den förstnämnda är en ”religion” och får inte ifrågasättas, trots att den är skriven på 600-talet, emedan de två senare är skrivna ca 1400 år senare. Det finns faktiskt ingen skillnad mellan religion och politisk tro, och att acceptera koranen är att även acceptera rent nazistiska/rasistiska publikationer för spridning, och att uppmana mord på oliktänkande. Det gör nazister, kommunister och muslimer.

Svenska politiker! Det är dags att sätta ner foten, att i förbjuda koranen generellt, och det finns ingen som helst principskillnad mellan politiska deklarationer och religiösa skrifter. Svensk lag står över svenska kyrkan, bibeln, muslimer, över koranen, och eftersom den sistnämnda uppmanar till mord ska den förbjudas omedelbart. Det är inte tillåtet enligt svensk lag, vidare har vi synen på kvinnor och på sexuellt avvikande grupper som definitivt inte hör hemma i Sverige 2011. De som valt att fly till, eller att flytta till detta land ska anpassa sig till den lagstiftning och de normer vi svenskar stipulerar. Som sagt, passar inte det må de förpassa sig till annat valfritt land. Vi svenskar ska inte behöva ändra vår lagstiftning, i världen äldsta land, för att håglösa politiker (läs hela sjuklövern), inte har en klar bild av verkligheten.

Inga kommentarer: