måndag 6 juni 2011

Lindbergs enfald om mångfald

Aftonbladet är en riktig skittidning. Rent generellt och med massa ointressant smörja ofta skandalbetonat, och sport i massor. Idag, alltså Sveriges nationaldag har man en ledare med titeln ” Vi firar mångfald idag – inte enfald”, skriven av Alf Linberg.
Han är uppenbarligen PK-influerad, och i linje med detta ska media indoktrinera medborgarna med det mångkulturella samhällets välsignelse.

Det finns inget samhälle som någonsin lyckats med multikulturalism, och i synnerhet inte fredlig samexistens mellan olika religioner. Att ens tro att man kan skapa ett samhälle som inte kräver integration eller assimilering av de som flyttar in är rent naivt, och man skapar i stället segregation och motsättningar både mellan olika befolkningsgrupper som även ursprungsbefolkningen. Man kan försöka lura medborgarna med diverse solskenshistorier, propaganda och döljande av rena fakta, vilket man gör effektivt idag med en enorm kostnad och demokratin och yttrandefriheten på offeraltaret. Just denna dag väljer t.ex. DN att komma med en solskenshistoria om lyckad integration som man kan läsa om på denna länk. Säkert en sann historia, men är den representativ?

Det beklämmande med hela problematiken är att man envist både försöker dölja och förneka de problem som den förda politiken för med sig. Exempelvis ser man inga som helst problem med att tillåta islam i detta land och man tillåter moskéer att byggas. Finns det ett enda land i världen där islam samexisterar i fred med andra religioner, och man inte har en massa religionskonflikter? Vidare och med islam är det så enkelt att det som koranen föreskriver går emot både svensk lag och all modern västerländsk civilisation och demokrati. Men det väljer man att blunda för, och släpper gladeligen in fler lycksökande muslimer i massor.

Vi har ännu inte facit från den sanslösa invandringspolitiken, men vi vet att invandrare är kraftigt överrepresenterade i brottsstatistiken, att vissa områden är förslummade med en hög kriminalitet, och att de som kommit hit inte alls är flyktingar utan ekonomiska lycksökare till absolut majoritet. Man kan även misstänka att det handlar om rena brottslingar eftersom de inte har identitetspapper och själva förstört sina fingeravtryck.

Alf Lindberg skriver ”Utveckling och öppenhet är vår framgångsaga. Inte isolering och inskränkthet.”. Med detta menar han uppenbarligen att man ska släppa in alla som vill komma hit, och att detta skulle vara vår framtidssaga. Jo tack, hr. Lindberg, utveckling utan sanslös öppenhet kan vara en framtidssaga, men nu flyr våra svenska ungdomar landet och ersätts  med alla som kan säga ordet ”flykting” på något språk. Vanligtvis somaliska, afghanska eller arabiska. Nu har vi gigantiska problem eftersom man just fört en sådan naiv och enfaldig politik, där man tror att mångfald skulle ge någon form av paradis.

Hur bra mångfalden fungerar i praktiken kan vi se massor av konfliktzoner över hela världen. Eller varför inte på närmare håll inom något miljonprojektsområde som Rosengård eller Tensta/Rinkeby? Vad är arbetslösheten, hur är det med skolbetygen, hur ofta brinner bilar, hur ofta kastas sten på utryckningspersonal o.s.v., men sist men inte minst vad kostar dessa områden och den sanslösa invandringen man tillåtit till dem, inkluderat polisinsatser, reparationer, speciellt stöd till skolorna, hemspråksundervisning, SFI, socialbidrag, hyresbidrag, arbetslöshetsunderstöd, o.s.v.

Man behöver inte vara mycket till realist för att inse att det knappas har varit, är eller någonsin kommer att bli någon ”framtidssaga”. Kanske får vi skriva om texten i nationalsången enligt följande: "Du är, vad du är, men blir aldrig vad du var."
Eller kanske banderollen över Vasaloppet bör ändras till "Ur fäders spår - mot framtidens misslyckanden"?

Så Hr. Lindberg; det du firar om du tror att mångfald är någon framtidssaga, är din egen enfald. Ta och dansa en somalisk dans för att fira den svenska nationaldagen, och linda in din fru i ett huckle med kjol till fötterna så hon inte stör muslimer (om du nu är gift).

Givetvis är kommentarsfunktionen avstängd till artikeln. I PK-sverige tillåts inga debatter. Kritiska röster till artikeln och mångkulturalismen ska tystas. Svensk demokrati och yttrandefrihet...skulle förvåna mig om AB ens visar länken till detta blogginlägg.

5 kommentarer:

Anonym sa...

skaffa dig ett liv din rasist

Ulmerkotten sa...

@ Anonym

Tja, jag vet inte längre om rasist är ett skällsord eller en komplimang. Menar du att jag ser ner på andra folkraser har du fel. Jag är inte heller "främlingsfientlig".
Jag har inga förutfattade meningar om någon, mer än kanske om muslimer.
Precis som jag anser att kommunister och miljömuppar är idioter, men det är ju inte rasistiskt.

Däremot är jag svensk, och anser att vi har tagit, tar, och kommer att ta emot fler invandrare än vad som är bra för landet, och att man förljuger och döljer massor av de problem som invandringen för och har fört med sig.
Artikeln Lindgren skrivit är ett typiskt exempel på naivitet och förljugande av rena fakta om invandringen .

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Ser att även dom enfaldiga mångfaldiga hittar hit...

Ulmerkotten sa...

@ Robin

Jäpp, och deras argumentation är alltid lika fulländad intellektuellt utbroderad.

Anonym sa...

Jag tycker mig märka i artikeln att du Ulmerkotten, känner en stor sorg över hur det blivit i Sverige, som också många andra av oss delar. Men att sörja och jämt beklaga läget och oroa sig för att situationen tenderar att bli helt ohanterlig är ingen lösning. Tror tyvärr att först när åtminstone 100.000 svenskar, - från ungdomar till pensionärer - ger sig ut för att demonstrera på gatorna och kanske ännu hellre(?), en öppen konflikt tar sin början där många av de ansvariga politikerna och vissa myndighetspersoner blir skjutna, kan en förändring bli möjlig, tror jag. - Bara att se hur läget ser ut i världen f.n./ Finländare född i krigets Helsingfors den 30 jan. 1944.