måndag 8 oktober 2012

I SvD intet nytt


Vi kan börja med att konstatera att SvD inte tillåter några kommentarer eller blogglänkningar till denna artikel, utom en enda just från Lotta Edholm. Det är så det fungerar, man låtsas att man har yttrandefrihet och hoppas på att medborgarna eller läsarna inte lägger märke till att man i själva verket har censur. Artikeln är skriven under ”opinion”, ”brännpunkt”. Men det handlar inte om något av detta utan ren propaganda från ovan.
Men till själva förslaget. Edholm och Ullenhag skriver alltså att man borde flytta ut en statlig myndighet till Järva. Med Järva menar han inte Järvafältet utan något av de ”utanförskapsområden” som det heter på nysvenska och som man skapat med en obefintlig integrationspolitik. Idag är det just Ullenhag som håller flaggan högst och kan inte öppna munnen utan att snacka om ”berikning” och ha visioner om ett framtida multikulturellt paradis. Men vi ser just försmaken av hans paradis i dessa berikarområden; arbetslösheten är skyhög, skolresultaten urusla, kriminaliteten tilltar, gäng kastar stenar på utryckningspersonal, skolor brinner och…och…och allt detta berikande trots ”socioekonomiskt stöd”, och idiotprojekt som Järvalyftet som är ett stort svart hål av förskingrade skattepengar utan botten.
Men varför vill Ullenhag flytta ut några tjänstemän på ett statligt verk, eller någon myndighet, de försöker säkert göra sitt jobb och har inget med saken att göra?
Nej du Ullenhag, nu är det dags att bekänna färg och visa att man lever som man lär, och mot den bakgrunden borde du för det första flytta till paradiset själv i st. f. att bo på Roslagsgatan mitt i Stockholm.
Vidare borde Folkpartiet och övriga sex partier som både förordar all kulturberikning, lovprisar den och ser stor potential med nybyggare möjligheter, kulturinfluenser och annat svammel på nysvenska; flytta Era partihögkvarter till Tensta och Rinkeby. Har Ni haft dem där ett år utan incidenter, och utan polis samt SÄPO-bevakning ska jag börja tro på det multikulturella samhället. Men tills det händer och ni kan presentera trovärdiga och riktiga kostnader för invandringen är ni rökta. Kom igen nu Ullenhag, bara en siffra på sådär tio miljarder när! Borg sade i Riksdagen för några dagar att ”det var svårt att uppskatta”. Men vad faen (ursäkta språket), det är inte småpengar vi pratar om, någon måste väl ha i alla fall en uppskattning.
Men det är väl som vanligt Ullenhag. Alla andra ska bli lyckliga och leva i det multikulturella samhället, men du och andra sjuklöverpolitiker som fattar besluten ska partipiska ut flyktingar i kommunerna (Lex Vellinge), bor själva annorstädes i lugna villaområden om inte i Stockholms innerstad.
PS. Förresten Ullenhag! Du skulle inte vilka sända ett signerat ex av idolbilden överst på artikeln? Jag har ett perfekt ställe för det. DS.Inga kommentarer: