tisdag 2 oktober 2012

Men vad hände Avpixlat?

Det var en artikel i Avpixlat om att en stor del av invandrarna som kommer tilldetta land, och exemplifierat med Borlänge och problemen där, bestående i att en stor del var analfabeter m.m., men den artikeln bara försvann.
Man hade ljudfiler från Sveriges Radio, och jag tyckte artikeln var bra, eftersom den belyser ett viktigt problem. Med detta menar jag att den uppväger snacket om att det kommer hit en massa invandrare som är läkare, tandläkare och andra högutbildade personer, kontra det faktum att så inte alls är fallet, utan vi pratar om att vi både har en hög arbetslöshet, och ovanpå det plockar man in massor med personer som inte kan få, eller kommer att få ett arbete inom en överskådlig tid.

Jag såg för några dagar sedan denna artikel, som anspelar på hur mycket vi behöver invandrarna. Det var givetvis ren propaganda och läsarna skulle göra kopplingarna att SD vill kasta ut invandrare (helt felaktigt), och samtidigt både påskina att alla som kommer hit är högutbildade i kombination med att alla sjukhus och Landsting skulle kollapsa totalt utan invandrarna. Om det sistnämnda är sant vet jag inte, men det legaliserar definitivt inte den invandringsström vi har idag av lågutbildade personer och snart alla deras anhöriga, SFI, hemspråksundervisning, socioekonomiskt stöd och alla flumprojekt till "utsatta områden".

Men i alla fall; vart tog artikeln vägen i Avpixlat? Någon som vet? Är det att måla faen på väggen att ana PK-censur....?

Add: Ok artikeln dök upp igen men mitt inlägg försvann. Lite spill får man räkna med.

Men det ligger i skrivandes stund 508 kommentarer på artikeln. Hur många har DN eller Svd fått som mest? Värt att fundera på i tryckfrihetens förlovade land.

Inga kommentarer: