tisdag 16 augusti 2016

Annan planet, Eliasson?

När det gällde den sanslösa migration i synnerhet under förra året, reagerade regeringen för sent med enorma kostnader och problem som följd. Samma visa upprepas igen när det gäller polisen, problemen i berikarområdena och i synnerhet alla bilbränder.

Problemställningen är att kostnaderna för bilbränder huvudsakligen hamnar hos försäkringsbolagen som i sin tur bara kan höja premierna, ytterligare differentiera försäkringarna eller höja självriskerna. I slutändan hamnar alltså kostnaderna på bilägarna eller konsumenterna. Staten, landsting och kommuner drabbas inte alls, och därför har detta ingen hög prioritet. Hade kostnaderna i stället hamnat på någon skattefinansierad budget hade reaktionerna från politikerna varit betydligt kraftigare.
Detsamma gäller alla sexbrott på festivaler och annorstädes, inga kostnader som drabbar någon budget.
Vad är uppklarningsprocenten på bostadsinbrott, bilbränder, stölder, sexbrott m.fl.?

Men ett av de största problemen är dock att medborgarna tappar förtroendet för myndigheter, politiker och i synnerhet polisen. Det är inte mödan lönt idag att ens anmäla ett brott, uppklarningsprocenten är så låg att det inte är mödan värt. Detta leder i sin tur till ökade mörkertal, minskat förtroende samt kanske medborgargarden som tar lagen i egna händer.
Media rapporterar lite objektivt om problemen, vanligt vis med texten
”Inga misstänkta gärningsmän har gripits i något av fallen.”. Medias undfallenhet att kräva konkreta åtgärder, domar och resultat från ordningsmakten är rent pinsam. Polisen döljer problemen med ett ”urval” av brott, samt underlåter att beskriva gärningsmän. Domstolarna dömer knappt ens ut några straff längre. Allmänhetens förtroende för hela rättsapparaten är hotad. En anledning ska tydligen vara att man inom polisen haft en omorganisation. Det kan vara en orsak, men det är ingen ursäkt.

Så efter att ha följt nyheterna denna sommar, nu senast med dessa nyheter (
länk1 DN, länk 2 DN), tycker jag att det är i det närmaste att spotta medborgarna och i synnerhet drabbade brottsoffer i ansiktet med det uttalande Dan Eliasson kommer med efter en oförtjänt semester, han borde tagit sitt ansvar och arbetat i stället. Citat Eliasson: ”Vi klarade även denna sommar.”(länk).
Jag tror alla de som fått sina bilar uppeldade, våldtagits, fått inbrott, drabbats av "asfaltläggare" eller utsatts för sexuella övergrepp är av en annan åsikt. Man kan förmoda att Eliasson spenderat sin semester i ett mycket fjärran land eller kanske på en annan planet.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hur vore det om du började ta upp ämnet vad var det som hände ?varför har det tagits imot invandrare när vi inte klarar av det?när pengarna är slut o anarkin kommer att råda i europa,usa ,vilka är det som kommer att tjäna på detta? Det finns en agenda ,detta är uträknat i minsta detalj,,,,,nwo,,,,,sök på nwo,,,,bildebergargruppen,,,gå gärna in på youtube o sök på detta,,,sök även på 9 11,,,dom tre byggnaderna som saddam fick skulden för,,,,en bra anledning till att anfalla irak för dom ,,rika,,i usa,,,,sätt er in i hur saker o ting hänger ihop,,sen ska ni ställa er frågan,varför pratar inte sd om nwo för? Att dom andra partierna inte gör det är fullt förståligt,,,men sd,om dom vore sverigevänliga skulle dom med stora trumpeter tala om vad som är på gång,,,men inte ett ljud,,,,,lite vanligt käbbel om det vanliga tjafset,,,jag har hört detta till leda,,,,,jag är fullt medveten om att allt går åt skogen,,,o att muslimer o utlänningar gör sverige otryggt att leva i,,,,,jag kan det där vid det här laget.
Det som är intressant nu är orsaken till detta o vad vi kan göra åt detta,,,för att kunna göra nåt åt detta måste vi veta vem den riktiga fienden är,,,,,,,den riktiga fienden använder sej av invandringen för att skapa kaos,,,detta är en plan,,,,,,så du kotten,,,skriv lite om orsakerna till invandringen istället,,,,sen kan du förklara för oss varför inte sd tar upp detta.
Jag vill gärna att ni andra som läser kottens blogg diskuterar detta här,,,hur ni tänker.
Pelle

Ulmerkotten sa...

Orsakerna till invandringen och Reinfeldts bevekelsegrunder (samt hela sjuklöverns), får du fråga dem om. Man har ju hört allt från "högutbildade", förföljda och flyktingar så det står långt upp i halsen. Så fråga inte mig.
Varför SD inte spinner på konspirationshypoteser är ganska självklart, och jag tänker inte heller göra det, baserat på internationella frimurare eller vad man kan hitta på nwo.

Anonym sa...

Ärligt kotten,,,,,vet du vem som betalar 10miljoner till Reinfeldt?american bank,,,,vem äger den banken?
,,,,,man kan ju inte skriva mutor på lönekuveret,,,därimot om lille fredrik håller några föredrag,,,då går det jättebra att sätta in miljonärna på hans konto...
Tycker att du ska börja tänka lite kotten,,,,,,att invandringen har varit en katastrof för sverige vet väll alla vid det här laget,,,,,,men att få reda på orsaken,det är viktigare nu om vi ska kunna rädda sverige
Ta upp hur du vill att vi löser detta istället,,att det ska bli kaos i landet är sånt som sionisterna räknar med,,,,o det kommer att lyckas för dom.

Hur länge ska det ta innan du förstår hur det hänger ihop?

Ulmerkotten sa...

Var kommer informationen 10 miljoner till Reinfeldt ifrån? Sedan är det en aning paradoxalt om sionisterna medverkar till att alla muslimer kommer till detta land, eller?

Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23332618.ab
Det tar inte många sekunder att hitta,,,borg sitter på ett liknande jobb,,,,o då ska läggas till, vi pratar om oduglingar,,,,varför skulle stora världsbanker vilja ha dessa pajaser som föreläsare?
Så fort nån lägger fram andra ideer om något så är det konspirationsteorier,idiotförklaring.

OM DU LÄSER PETER KRABBES BLOGG,,,HAN GÖR ETT KANONJOBB NÄR HAN GRÄVER FRAM SAKER O TING OM DOM HEMLIGA BILDERBERGARNA.

svenskarna är så flata,,,,perfekt att lura,,inklusive mej själv,,,,,att jag började reagera på saker o ting var när jag såg en film om när flygplanet flög in i ett av tornen,,,,,hela planet försvann???

Då blev jag misstänksam o började kolla in youtube o google,,,,det finns hur mycket som helst att läsa, om man vill,,med ett öppet sinne,,,det är viktigt.

Dom här satans människorna vill att vi ska fokusera på vilka elaka människor utlänningar o muslimer är,,,det är med i deras planering,,,under tiden fullföljs deras plan,planen går ut på att en liten grupp rika satar ska styra hela usa o europa,,,,men ryssland o kina rår dom inte på,,,o england o vissa länder har dom börjat tappa greppet på.

Min önskan är kotten,,,du sätter dej in i nwo,,,o om du tycker som jag att det låter rimligt,,,skriver om detta lite då o då på din blogg.

Men,,,om du vill göra sd ledningen till lags,,,då ska du INTE skriva ett smack om nwo,,,,varför får du räkna ut själv kotten.

Anonym sa...

Glömde
Att sionisterna vill att muslimer o invandrare kommer till detta land innebär att sverige splittras..
O ett splittrat land är mycket lättare att styra än en homogen nationalstat,,,,dom söker anarki,,,o det kommer dom att lyckas med,,,,,,efter detta kommer dessa satar in o styr upp och lånar ut pengar till oss
och då äger dom oss,,,,,,så enkelt är det,,,,,sätt dej in i det hela så ser du en röd tråd,,,men räkna inte med att sd kommer att hjälpa oss,,,inte så länge dn nuvarande ledningen sitter.

Detta som jag skriver nu är min absoluta övertygelse,,,jag lägger nog ca fyra timmar om dagen på att gräva i detta,,,,,,jag är nyfiken på hur saker o ting förhåller sej till varann,,,,o detta med nwo är så klockrent,,,,jag kan inte hitta en enda svaghet.

Har försökt att skriva om detta i thoralfs blogg,,kommentarsfältet,,,han stoppar mina inlägg???
Konstigt,,han själv gnäller på att dagstidningarna inte tar in hans inlägg,,,sen gör han likadant???

Det sd som skulle vara vårt hopp har blivit vår motståndare

Ulmerkotten sa...

Jag tror inte ett vitten på nwo-teorier. Jag försöker analysera och kommentera läget f.n. i landet. För närvarande utgör islamiseringen, invandringen och den politiska situationen akuta hot mot landet. Men det är ju lite kul med andra aspekter...men som sagt, det är ju en ren paradox att sionistiska intressen skulle ägna sig åt att islamisera landet, för att sedan göra det enklare att ta kontroll över ett splittrat land.
DDR ägnade sig åt detta under kalla kriget, men enbart för sina egna konkreta syften och med kommunistisk infiltration.
Det du anför är som att som att påstå att USA låg bakom denna verksamhet för att sedan kunna ta över landet.

Anonym sa...

Hur tänker du? Vad är det som gör att du inte tror på nwo? Alltså,vi är överens om att det är kaos i sverige,,o att det blir värre,,men vad tror du anledningen är till att det blivit så?

Tycker du inte det är otroligt att någon vill betala miljoner för att Reinfeldt ska stå o bladdra inför folk,,,,tror det att det är en tillfällighet att det är en bank ifrån usa,,,som ägs av vem?
Det kan inte vara så tror du att betalningen är för ett väl utfört jobb som statsminister?jobbet bestod i att ta in så mycket utlänningar i sverige som möjligt,,,det gjorde ju lille fredrik bra.

Teorin är att sionisterna ska ta över världen,,,,,även usa ska tas över,,,,sionisterna styr o äger usa.o usa är på väg mot en anarki,ivrigt påhejad o även sponsrad av soros,,,,samma soros som låtit trycka upp handböcker på arabiska för att invandrarna ska ljuga sej in i europa.

Kan du utveckla dina åsikter om varför du inte tror på nwo?har du satt dej in i nwo,,bildebergargruppen?

Skriv lite om detta är du bussig,,,jag är vaken för motargument,,,men jag vill ha trovärdiga svar angående nwo,,,fakta.

fast en sak ska du veta kotten,,,sd ledningen gillar inte att vi pratar om nwo,,,gå in på sd,site,,avpixlat,,,där skrivs inte något om nwo

Pelle