söndag 21 augusti 2016

Taharrush - snart i SAOL

Nu är det snart halvtid mellan valen. I ett land vill man, eller i alla fall jag ha en stabil regering och politiker som tar sitt ansvar. Jag tror ingen kan före valet 2014 ha förutsagt hur det ser ut idag. Socialdemokrater med miljömuppar i regeringen och decemberöverenskommelse. En regering som idag kanske har stöd av 25% av medborgarna. Total handlingsförlamning, man är inte proaktiv, reaktiv eller ens handlingskraftig. När ett fenomen man borde ha insett är ett rent faktum försöker man bortförklara det, hitta på diverse utredningar eller annat samt sopa problemet under mattan.
Låt oss ta två exempel: Importen av yngre män från främmande kulturer har lett till ett antal våldtäkter, sexuella övergrepp och problem. För runt 11 år sedan rapporterade BRÅ en överrepresentation på 400% (faktor 5.0) när det gällde våldtäkter och personer födda utomlands (länk, sidan 43).  
När detta uppdagades och fick givetvis BRÅ order om att inte föra sådan statistik mer, och finns ej sedan dess.
Några år senare uppdagades att våldtäktsstatistiken stigit kraftigt och Sverige på andra plats per capita (efter Lesotho om jag miss rätt), krävde det i sin tur åtgärder och domstolarna fick order om att hellre fria än fälla. Vi har sedan dess sett ett antal rättsfall där rent larviga ursäkter accepterats, samt de straff som dömts ut varit rena skämt och tillika skadestånden. Meddelandet var och är solklart; det är inte mödan värt att ens anmäla en våldtäkt. Vi har kunnat läsa om gärningsmän som inte kunde svenska och inte fattade ordet ”nej” och har därför friats, samt solklara gruppvåldtäkter på färjor där samtliga gärningsmän friats, bara som två exempel. Polisen fick order om att mörka alla brott som på något sätt kunde kopplas till invandrare, och inte göra någon som helst beskrivning av personerna som kunde antyda att de inte har svenskt påbrå.

Om nu Sverige var på andra plats för sådär 10 år sedan när det gäller våldtäkter per capita, finns det ingen som helst anledning till att anta att antalet våldtäkter minskat. Detta i synnerhet mot bakgrunden av att man de senaste åren släppt in ekonomiska lycksökare med en rutten kvinnosyn, sannolikt baserad på islam i de flesta fallen.

Jag håller därför för sannolikt att Sverige idag leder ligan och har absolut de flesta våldtäkterna per capita i världen, som ett direkt resultat av att man haft en sanslös invandring i synnerhet av unga män med en rutten kvinnosyn. Under sommaren har vi fått ett nytt ord som är förknippat med alla festivaler och sexuella ofredanden; taharrush. Ett ord som sannolikt kommer skivas in i SAOL och bli accepterat, precis som ”hen” som en del av det multikulturella flumlandet politikerna har bestämt att vi är.
Man kan givetvis svamla om anmälningsbenägenhet (länk AB), mörkertal, olika definitioner av våldtäkt i länder och annat. Problemet kvarstår, och det finns ingen som helst anledning att försöka förneka problemet eller bortförklara det. Lös det i stället - en våldtäkt är en för mycket! Straffa gärningsmännen och om de inte är svenska medborgare ska de utvisas. Berätta sanningen BRÅ!

Inga kommentarer: