onsdag 17 augusti 2016

Börjar vinden vända?

Råkade på denna artikel (länk). Det säger en del om den politiska naiviteten, och propagandan sjuklöverns politiker matar oss med, och har matat med i många år.
Kanske har vinden börjat vända när t.o.m. SvD vågar publicera detta. Det hela är dock egentligen mycket enkelt - har man smugglat sig genom hela Europa, över dussintalet gränser, hundratals mil och från en annan världsdel, betalat flyktingsmugglare och kommer hit som "flykting", är man helt enkelt inte en sådan. Man är ekonomisk migrant och lycksökare.
Att tro att man gör någon form av humanitär insats, genom att tro på tårdrypande historier, rena lögner om ålder, och att man liksom bara råkar hitta halva släkten efter PUT är synnerligen naivt. För att inte nämna vad allt kostar svenska skattebetalare.

Tack så förbannat mycket sjuklövern! Jag har tjatat om problematiken i ett antal år, mer än 1/3 miljon öppningar av min blogg, och kanske har jag gjort någon liten skillnad för att försöka sätta stopp på vansinnet jag identifierat och påtalat. Man kan bara hoppas.  

Inga kommentarer: