onsdag 3 augusti 2016

Expressens och BRÅs lögner


Denna artikel i Expressen är närmast ett rent skämt. Man har alltså ett stort antal invandrare/asylsökare från länder med en kvinnosyn som är rent utsagt förnedrade och vidrig. Det är ganska självklart att detta leder till våldtäkter och andra sexuella brott.

Men nu uppstår problematiken att om man jobbar på BRÅ, som fått order att inte på något sätt enligt PK-direktiv, må koppla brottslighet med invandrare eller invandring, ska man hitta på diverse olika anledningar så länge de inte är kopplade till just invandrare. Det är faktiskt rent skrattretande, utom för de tjejer och kvinnor som drabbas. Man har hittat en dam vid namn Klara Hradilova Selin, som gör några rent idiotiska uttalanden för att förklara bort hela problemet, och PK-skandalblaskan Expressen kallar det för sanning.

Alltså BRÅ, jag har minst 10 gånger efterlyst ren statistik gällande personer med ”utländsk härkomst” och kriminalitet. Var är denna statistik? Ni förde sådan statistik för runt tio år sedan, och redan då var överrepresentationen 250% gällande sexualbrott. Att inte ha sådan statistik idag är inget annat än en lögn samt döljande av fakta i synnerhet som vi de senaste åren haft invandring från länder med  en annan kvinnosyn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Jobbar på BRÅ och plankar"http://rny.nu/k/10626687

Anonym sa...

Vi måste alla förstå att det finns statistik och därtill värdegrundsbaserad statistik.

Vilken som äger störst korrekthet behöver knappast understrykas.