söndag 9 januari 2011

Billig propaganda för Billström

Det här en rätt kul anti-nyhet. Det fungerar ju så att Sverige har svängdörrar för alla ekonomiska lycksökare som vill komma till detta land. Vi har plockat, per invånare, mer än något annat land i Europa, vi har massor med problem relaterat till invandring i form av gängkriminalitet, kravaller, kostnader på sådär minst 50 miljarder per år lågt räknat, muslimer som ställer direkta krav på det svenska samhället m.m.

Nu är det så att Migrationsverket tydligen har beslutat att avvisa några få Irakier som inte har flyktingsskäl enligt FN:s definition. Samtidigt ska man komma ihåg att Sveriges regler är mycket generösare än alla andra länder i hela Europa.

Vad händer då? Jo, den person som har varit ytterst ansvarig för den sanslösa invandringen till detta land, migrationsminister Billström, ställer sig upp och försvarar dessa avvisningar, samtidigt som man och han, plockar in tusenfalt fler personer till detta land på uppenbarligen rena lögner. Men en bra rubrik och en bild på en tuffing i tidningen ger ju intrycket att bara de med riktiga flyktingsskäl kommer in.

Sorry Billström, det håller inte, vi som varit med de senaste åren i flyktingdebatten genomskådar sådana här propagandaknep som rent nonsens. Vi som läst på, vet hur många hundratusentals s.k. flyktingar du släppt in i detta land utan att ens ifrågasätta de mest uppenbara lögnerna, och vi får betala notan för detta.

För att få en motpol i argumentationen har man Iraks ambassadör i artikeln . Ärligt talat, vad han tycker och vad katten skiter borde hamna i samma påse.

Sedan drar man på en snyfthistoria som låter så här som avslutning i artikeln;” Selam Albear Alsousi och Vivyan Hikmat och deras tre barn - en katolsk familj från Bagdad – fruktar för sina liv om de inte får asyl i Sverige.”. Man blir imponerad över propagandaapparatens senaste tekniker.

Inga kommentarer: