lördag 22 januari 2011

Storm i vattenglas

Jaha, det kunde man ge sig på. En miljöpartist KU-anmäler Billström och Bildt. Grejen är den att miljöpartister är miljökamouflerade kommunister, och eftersom kommunisterna även anser sig värna om miljön är skillnaden mellan dessa lika stor som mellan skoskav och ont i foten. De kan gott gå ihop och kalla sig ”miljökommunisterna”, alltså ett parti som lever i en drömvärld, antingen baserat på att det vi gör i detta lilla land med knappt 10 miljoner invånare kan göra någon skillnad för miljön och klimatet i världen, eller kommunister som trots alla kommunistiska regimer som gått i graven, fortfarande tror de på kommunismen som ett fungerande samhällsstyre. Hur många fungerande kommunistiska länder finns det kvar idag? Sorry…, Nordkorea, Kuba och Venezuela kanske? Välj vilket som helst av dessa länder och säg sedan att medborgarna lever i fred och frihet. Vakna, och välkommen till 2011, inte 1935.

Javisst, jag förlöjligar kommunister och miljöpartister. Förtjänar de något annat, om man tänker realistiskt?

Vi har alltså en dam från miljöpartiet, lever i visionen att ”ingen är illegal”, och har någon flumvision om en värld i harmoni med allt och där människor kan bo och leva i vilket land de vill och alla religioner finns i en underbar harmoni tillsammans fylld av respekt och ömsesidighet.

För några år sedan hade alltså Bildt, Billström och några till ett möte med amerikanska representanter, och nu har det läckt uppgifter som bland andra Bodil Ceballos, reagerat på. Bildt ska t.ex. ha sagt att flyktingar som kommit till Sverige efter 2003 var ”blottställda, lågutbildade, och utan yrkes- eller språkkunskaper”. Sedan ska problematiken med hedersmord/våld ha tagits upp som ett problem, och vidare ställt krav för att öppna en ambassad i Irak. Vad är det för konstigt med detta? Som flyktingar är de blottställda, sannolikt åxå lågutbildade med svenska mått mätt, och de yrkeskunskaper de ev. har, kanske inte är användbara här. De pratar vanligtvis inte engelska och det tar år för dem att lära sig svenska. Kostnaden för invandringen idag vet alla är skyhög, alltså tiotals miljarder, men det låtsas ingen om. Sedan var det det här med "hedersvåld" och "hedersmord". För att detta vidriga existerar i flera länder än Irak, är det väl för f-n ingen anledning att vi vill ha hit det? Men det är tydligen ett argument enligt Ceballios. Nästa gång jag blir tagen för fortkörning ska jag säga polisen "Jag brukade köra runt 200 på Autobahn." Förbannat bra argument eller hur?

Huruvida detta både är riktiga uppgifter d.v.s. att Bildt verkligen sagt detta eller ej, spelar faktiskt mindre roll. Han har nämligen i sin yrkesutövning rätt att säga precis vad han finner lämpligt i olika situationer. Han har rätt att blåljuga om han vill, och det gynnar hans, regeringens och Sveriges syften.

Men det är klart att PK-media hänger på, (länk och länk), och gör allt för att motbevis dessa påståenden.

Se även dessa två filmsnuttar i ärendet (länk och länk)

Add: och nu har Sahlin blandat sig i matchen som man kan läsa här. Samma typ av vaga argument som alla andra och helt utan substans. Hon var ju begravningen av tjejen som dödats i ett hedersmord - kanske något hon tyckte var kul och trevligt att gå på. Är det därför hon inte accepterar problematiken med hedersmord som ett argument? I Sverige gäller svenska lagar, och alla som kommer hit och inte kan acceptera dessa är givetvis ett problem.

Inga kommentarer: