måndag 24 januari 2011

Quisling var bättre än våra partiledare



Dagens filosofiska utsvävning baserar sig på en koppling jag gjorde mellan muslimer och zigenare. De har ju egentligen ingen direkt koppling mellan varandra, men det finns en intressant likhet. Båda dessa befolkningsgrupper avser inte att integrera sig i det svenska samhället.

Zigenarna kom till Sverige på 1500-talet, och eftersom de har en kultur som de anser vara högre eller bättre än den svenska har de aldrig integrerats i samhället. Det är den enda logiska förklaringen till att de aldrig integrerats i svenska samhället. De lever ett parallellt liv med det svenska. De har egna regler och en egen lag som de anser är bättre än den svenska dito. På sådär 600 år har alltså inte zigenarna integrerats. De vill inte integreras, och kommer inom förutsägbar tid aldrig integreras. Under hundratals år har zigenare sett ner på svenskar, och svenskar har sett ner på zigenare.

Vi har de senaste årtiondena i detta land importerat ca 500.000 muslimer. De har till skillnad från zigenarna egentligen ingen specifik kultur, även om de kulturer som dessa personer fört med sig hit vanligtvis är och har varit från MENA-länderna, och vitt skilda från den kultur vi har här i Sverige. Den gemensamma faktorn är islam, vilken är baserad på koranen. Det som står i koranen är alltså för muslimerna ren lag, och inget som går att tolka eller ändra på till skillnad från bibeln. Med koranen följer två stora problem;
För det första är det som står i den inte förenligt vare sig med svensk lag eller ett modernt västerländskt samhälle. Synen på kvinnor, månggifte, homosexuella, matvanor, helgdagar, jämställdhet, klädsel, strafflagstiftning och vad som är brott, är bara några exempel på där det som är stipulerat i koranen inte är förenligt med vad som gäller enligt vår lag och i vårt samhälle.
För det andra är det inte tillåtet att avsäga sig sin muslimska tro. Detta leder till det faktum att en muslim inte får anpassa sig till det moderna västerländska samhället genom att avsäga sig sin tro. På så sätt är alltså en integrering omöjlig av de muslimer som finns i detta land.

Kvarstår gör bara att muslimerna i detta land ställer krav, baserat på sin rena numerär eller på lokala koncentration, att svenska samhället ska anpassas till islam. Detta har vi redan sett i form av krav på sharialagar, speciell mat i skolorna, separata badtider för män och kvinnor, slopandet av svenska traditioner som skolavslutningar i kyrkan, attacker på Lars Vilks, halalmat, o.s.v.

Svenska politiker har varit mycket skrämmande undanfallande, och menat att eftersom vi har religionsfrihet måste man acceptera de krav som ställs. Detta må vara riktigt, men det är så att svensk lag står över all religion på svensk mark. Svensk lag är baserad på åtskilliga århundraden av hur vårt samhälle har utvecklats, och kristen tro och värderingar.
Man har nu, i synnerhet med den nya grundlagen som man snabbt och krystat drev igenom före och efter valet, givit svenska folket klara indikationer vad man håller på med. Man vill helt enkelt rasera det svenska samhället och skapa någon form av multikulti, multireligöist land där alla, hoppas man, ska leva i någon form av samförstånd. Med detta är det tre saker som jag reagerar emot:

För det första hur naiva de som styr detta land är. Vi pratar om folkvalda politiker, vars skyldighet det är att styra detta land på bästa möjliga sätt för medborgarna. Det är precis vad de inte gör genom att se realiteten i att islam är en direkt fara för detta land och västerländsk kultur och agera med avseende härför. Tvärtom, man fortsätter att plocka in folk från MENA-länder i en intet sinande ström, och ljuger svenska folket rakt i ansiktet om att detta inte skulle vara något problem, trots att det är allom uppenbart att kostnaderna är enorma, och överrepresentationen av invandrare i brottsstatistiken, och i synnerhet sexualbrott som våldtäkter är skrämmande.

För det andra, inser man inte att den politik man för kommer att leda till mycket allvarliga konflikter mellan etnisk svenskar och de invandrade grupperna. Detta kommer att bli ett resultat av att man inte avser att integrera de som kommit till detta land, utan menar att de kan skapa autonoma områden med egen kultur och regler inom samhället. Detta är en ren krutdurk, och det är bara en tidsfråga innan etniska svenskar skapar gäng eller grupper som vill bekämpa invandrare. Vi ser redan regelrätta krig med skjutvapen mellan olika invandrargrupper. Det är bara en tidsfråga innan svenskar som känner sig hotade av ”integrationen” tar till vapen för att inte få sin kultur och sina intressen hotade. Sannolikt kommer detta att börja mellan ”berikarområden” som fysiskt gränsar till områden med uteslutande svensk befolkning. Men lite tur, får man förhoppningsvis inte ett rent inbördeskrig som ett resultat av denna undfallenhet från politikerna.

För det tredje, förnekar man sin egen kultur och bakgrund. Detta uppenbarligen för att propagera för multikulti och vinna acceptans för den sanslösa politik man fört och vill fortsätta föra. Att höra partiledarna för de två största riksdagspartierna uttala saker som ”ursvenskt är bara barbariet. ”, eller ”vi har bara midsommar och sådana töntiga saker.”, är rent landsförräderi. Man förnekar och förlöjligar sin egen kultur sina egna traditioner och sitt ursprung.  Jag har tidigare jämfört dessa uttalanden med Vidkun Quislings agerande i Norge, och finner nästan Quislings agerande bättre än de svenska partiledarnas uttalanden. Detta eftersom Quisling agerade baserat på vad han trodde var bäst för norska folket, och deras kultur och bakgrund. Partiledarnas uttalanden förlöjligar och förringar svensk kultur, religion och vår historia.


Så vi kommer till knutpunkten; eftersom zigenarna inte vill integrera sig i det svenska samhället, vilket vi har 600 års historia på, och de personer man gladeligen, med annan kultur och i synnerhet religionen islam vilken definitivt inte kan integrera i det svenska samhället, utan förhoppningsvis, ja, en mycket dum och naiv förhoppning i så fall hoppas kunna samexistera med det Sverige jag och mina förfäder byggt upp, ser jag tyvärr en mycket mörk framtid för mig och mina barn. Jag kommer inte ge avkall en millimeter på mina och våra traditioner eller kultur för att de som valt att komma till detta land ställer krav. Mitt och vårt land tog emot dessa personer som valde att flytta hit. Därför må dessa personer även acceptera min och mina barns kultur och traditioner, och om inte det passar är de i sin fulla frihet att flytta till ett land med traditioner och kultur som passar bättre. Jag hoppas att de gör så snarast, och politikerna i detta land inser vad de ställt till med. När och om de gör det….skulle de ställas till svars inför svenska folket för landsförräderi. Quisling agerade för det han trodde var bäst för norska folket på 40-talet. Det gör inte våra största partiledare.

1 kommentar:

Pappan sa...

Vidkun Quisling skulle faktiskt behöva en upprättelse. Han gjorde det under omständigheterna minst dåliga och var den dåförtiden minst olämpliga personen att göra något. Både kung och regering hade rymt till England och lämnat sitt folk i sticket, något som en hjältetyp som Quisling givetvis inte kunde se som annat än rent landsförräderi. Så han gjorde det enda raka och ställde sig till förfogande. Och var helt öppen med att han insåg att han skulle bli tvungen att kompromissa med tyskarna och att han därmed gjorde sig till måltavla för allsköns vrede och förtvivlan.

Han vägrade be om benådning och vidhöll sin oskuld till arkebuseringen. Strongt!

Pappan