måndag 10 januari 2011

Ingen aaaning

Ibland när man läser nyheter blir man riktigt förbannad. Jag hittade denna i Expressen, och ställer mig frågan hur i h-vete detta är möjligt? Dels att någon kan hitta på sådana straff och sedan refereras till som ”svensk medborgare”.

Nu tänker vi efter vad som sannolikt har hänt. Denne mupp har alltså kommit till Sverige och beviljats uppehållstillstånd, och blev senare svensk medborgare. Han var enligt artikeln ”under 12 år en populär imam i Rinkeby”…

Nu har vi en rad märkliga fenomen. Vi har en imam i Sverige som inte hade en aaaning om att den trevlige killen skulle bli självmordsbombare vid Drottninggatan. Vi har en imam som ”varit populär” i Rinkeby i 12 år, och ingen hade en aaaning om att han skulle bli en ledare inom en terrororganisation (se Expressen). Vi har Benaouda som inte hade en aaaning om att hennes svärson var efterlyst terrorist.

Expressen

DN

SvD

Man kan även misstänka att Benaouda kände imamen i Rinkeby, men hade ingen aaaning om att han hade så radikala åsikter att han blev terroristledare. Men hon kan ju inte spela oförstående beträffande två personer på två dagar, det vore lite väl uppenbart, därför lär hon vara tyst om imamen från Rinkeby.

Visst är det förbaskat märkligt att ingen muslim har en susning om något innan det sker. Efteråt, när det gäller terroristaktioner eller vad katten som helst inträffat, är alla muslimer helt oförstående och tar avstånd ifrån vad som hänt. Samtidigt finns det gott om muslimska ledare i Iran, Irak, Somalia, Afghanistan och andra länder som mer eller mindre uppmanar till terroristaktioner och prisar det som utförts.

Vi svenskar befinner alltså i ett mellanläge, vi vet att muslimska fundamentalister utanför våra gränser uppmanar till terrordåd. Samtidigt finns det inte en muslim som berättar för polisen/SÄPO om planer på sådana, och när terrordåd väl har inträffat är alla muslimer helt oförstående och överraskade, i synnerhet imamer. Mig veterligt har inte ett enda av de tusentals terrordåd som inträffat kunnat hindras genom att andra muslimer berättat om terroristernas planer.

Så vi naiva svenskar ska fortsätta tro på politikernas svammel om acceptans, multikulti och ha visioner om ett samhälle där all lever i lyckligt samförstånd. Lite problem med integrationen på sin höjd...Ursäkta, jag tror inte ett vitten på detta. De tusentals terrorangrepp som inträffat, muslimska ledares uttalanden och uppmaningar och det märkliga fenomenet att inga andra muslimer hade en aaaning om vad som skulle hända, talar sitt tydliga språk.

Inga kommentarer: